Bagger stjæler stempel fra fysioterapeut

Det var tyveri af et stempel fra den fysiologiske klinik, der er årsag til, at Stein Bagger er blevet flyttet fra et åbent til et lukke fængsel.

Tilsyneladende kan Stein Bagger bare ikke lade være med at svindle - men lektien har han åbenbart ikke lært. Vanen tro blev han nappet med fingrene dybt begravet i kagekassen. Det skriver Ekstra Bladet på grundlag af kilder i finansverdenen.

Ifølge Ekstra Bladet var det et simpelt tyveri af et stempel fra hans fysioterapeut, der er årsag til, at han flytter fra det åbne fængsel i Horserød til det lukkede fængsel Vridsløselille.

Stein Bagger har problemer med ryggen og modtager derfor jævnligt fysiologisk massage på en klinik uden for fængslet. Og det var under et sådan et besøg, at han lod et firmastempel glide ned i lommen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger mistænkes han for at ville fremstille sygeerklæringer med stemplet. Teknisk set kunne stemplet således give ham carte blanche til selv at være herre over, hvornår han skulle på udgang.

Hverken hos politiet, der efterforsker sagen, eller hos Kriminalforsorgen vil man kommentere avisens oplysninger.

- Han forbrød sig mod vores regler. Og derfor har vi besluttet at flytte ham, har Michael Gjørup, sikkerhedschef i Kriminalforsorgen, tidligere forklaret.

/ritzau/

2010-07-02T02:40:39+0200