Amagermandens dna var i voldtægtsvilla

Endnu en gang peger dna-spor på Amagermanden. Denne gang er hans dna fundet i villa, hvor fire blev voldtaget.

Dna-spor fra et overklippet sjippetov og en stor kokkekniv stammer med størst mulig sandsynlighed fra Amagermanden. Det kom frem torsdag i Københavns Byret.
      Her forelagde anklager Marie Tullin den del af sagen mod Amagermanden, der handler om en firedobbelt voldtægt på Ingolfs Allé på Amager i 1995. Både kniven og tovstumperne blev fundet på adressen efterfølgende.
      - Det er mere end en million gange mere sandsynligt, at det hidrører fra MLH (Amagermanden) end fra en anden person, lød det fra Marie Tullin, da hun læste op fra retsgenetikernes erklæring.
      Inden anklageren nåede frem til at forelægge dna-beviset, havde hun gennemgået omstændighederne omkring voldtægten den 19. oktober 1995.
      Her trængte en gerningsmand ind gennem et kældervindue ved at smadre ruden. Han gik gennem tre værelser, inden han nåede ind i det bageste kælderværelse, hvor tre piger lå og sov.
      Det var husets 15-årige datter og hendes to veninder på 14 år. De var på besøg, fordi datterens mor var ude at rejse.
      På husets førstesal lå en 23-årig kvinde og sov. Hun var på besøg hos sin veninde, som sammen med sin kæreste lejede førstesalen af huset. Lejerne var dog ikke hjemme, da voldtægterne fandt sted.
      Anklageren viste desuden et billede af det lille badeværelse med terrazzogulv og hvide vægfliser, hvor gerningsmanden på skift voldtog sine ofre, mens de øvrige lå bundet i kælderværelset.
      Amagermanden nægter sig skyldig. Han hævder, at han aldrig har været i huset. Han har aldrig set det, og han kender ikke nogen af beboerne.
      - Det siger mig overhovedet ikke noget, fortæller han fra vidneskranken.
      Ved torsdagens retsmøde er Amagermanden iført en blå Adidas-trøje. Tøjvalget kan synes uheldigt netop på denne dag.
      I bevismaterialet fra den firedobbelte voldtægt indgår nemlig en række fodaftryk, der ifølge politiets erklæringer stammer fra netop en Adidas-sko.
      - Sådan nogen har jeg helt sikkert gået med. Det gjorde alle, jeg kendte på det tidspunkt, fortæller Amagermanden.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik