Det var her, omkring Gammeltorv og Nytorv i København, at episoden er fundet sted natten til lørdag. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix

Alvorlig voldssag på Strøget: Politiet søger vidner

Natten til lørdag kom to grupper op at slås på Strøget og en mand pådrog sig alvorlige kvæstelser. Nu søger Politiet vidner til episoden.

Omkring klokken 04.30 natten til lørdag mødtes to grupper af mænd på Strøget omkring Gammel Torv og Nytorv. Mødet endte i uoverensstemmelser og en mand på 30 år endte med at pådrage sig alvorlige kvæstelser, som følge af vold. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelse.

Gerningsmanden og andre i hans gruppe gik i følge politiet fra stedet i en ukendt retning. Politiet har heller ikke præcist klarlagt, hvor mange personer, der var involveret i episoden. Derfor søger de nu vidner.

- Det er her tale om en sag, hvor forurettede har fået svære skader efter vold i nattelivet. Vi efterforsker sagen intenst og er derfor interesseret i at komme i kontakt med gerningsmændene, der måske på nuværende tidspunkt ikke er klar over, at den forurettede er alvorligt kvæstet. Samtidig søger vi også vidner til episoden, siger central efterforskningsleder René Jensen i en pressemeddelsen.

Har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte Københavns Politi på 33141418.

Beskrivelser af gerningsmænd:

To af gerningsmændene beskrives som:

A) Mand, Mellemøstlig af udseende, 22-27 år og 170-180 cm høj, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Pandehår, Talte: Dansk, Iført: Sort dun jakke.

B) Mand, Dansk af udseende, 30-35 år og 190-195 cm høj, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Skæg omkring hagen, Talte: Dansk.

Læs også Københavns Politi efterlyser flugtfange: Har gemt sig i tre år