Foto: TV2/Lorry

Aftaler på plads i megacenter

Det knap 90.000 kvadratmeter store center på Møllebro-grunden i Hillerød bliver færdigt til tiden i 2013 eller 2014. Det vurderer M. Goldschmidt Holding A/S, hvis firma M. Goldschmidt Ejendomme A/S, står bag projektet.

Vi har lavet betingede lejeaftaler, med en lang række af de ankelejere, der skal være deroppe, og er i dialog med en lang række af de øvrige lejere, der skal være i centret. De lejere, der danner basis for, at man kan starte den slags byggeri op, er på plads, siger direktør/coo i M. Goldschmidt Holding A/S, Henrik Lid til Frederiksborg Amts Avis.
Hillerød Kommune har tidligere på ugen oplyst, at bygherren ikke har afleveret et ventet udspil, og lokalplanerne er udsat. Men overskridelsen af tidsfristerne får ikke betydning for opstarten, oplyser Henrik Lid.
- Bygningen af Hillerød Storcenter, det er vores arbejdstitel, er ikke udskudt. Vi kører efter den oprindelig tidsplan, siger han til Frederiksborg Amts Avis.
Med en ejenkapital på to milliarder kroner og 400 millioner kroner i overskud de to seneste år har holdingselskabet da også de økonomiske muskler, der skal til.