Aftaler på plads i megacenter

Det knap 90.000 kvadratmeter store center på Møllebro-grunden i Hillerød bliver færdigt til tiden i 2013 eller 2014. Det vurderer M. Goldschmidt Holding A/S, hvis firma M. Goldschmidt Ejendomme A/S, står bag projektet.

Vi har lavet betingede lejeaftaler, med en lang række af de ankelejere, der skal være deroppe, og er i dialog med en lang række af de øvrige lejere, der skal være i centret. De lejere, der danner basis for, at man kan starte den slags byggeri op, er på plads, siger direktør/coo i M. Goldschmidt Holding A/S, Henrik Lid til Frederiksborg Amts Avis.
Hillerød Kommune har tidligere på ugen oplyst, at bygherren ikke har afleveret et ventet udspil, og lokalplanerne er udsat. Men overskridelsen af tidsfristerne får ikke betydning for opstarten, oplyser Henrik Lid.
- Bygningen af Hillerød Storcenter, det er vores arbejdstitel, er ikke udskudt. Vi kører efter den oprindelig tidsplan, siger han til Frederiksborg Amts Avis.
Med en ejenkapital på to milliarder kroner og 400 millioner kroner i overskud de to seneste år har holdingselskabet da også de økonomiske muskler, der skal til.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

MUDI collage

Lokal flyttemand med gratis hjælp til brandramte familier: ”Det er det mindste, jeg kan gøre”

20191202-185848-6-1920x1280we

playNu kommer den nye ghettoliste: Her frygter man at blive Københavns tredje hårde ghetto

anna

galleryNy vej flytter lastbiler fra baghaven - men nu er skolebørn i fare, mener beboere

Still Lynetteholmen Grafik 2 HEMO 2 billeder

playNy plan for Lynetteholm lammer lystbådehavn - og naboer skal forberede sig på støj

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere