73-årig dement kvinde eftersøges stadig

Susanne Riegels Linde er stadig ikke fundet trods en massiv eftersøgning i og omkring Grundsømagle siden d. 13. oktober. Der findes kun dette pasfoto af kvinden.

Kvinden er sidst set på bopælen på Holmevej ved Gundsømagle tirsdag den 13. oktober kl. 17.50

Politiets efterforskning viser, at kvinden formentligt har forladt sin adresse allerede om aftenen tirsdag den 13. oktober. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Dement kvinde, 73 år, 170 cm høj, meget tynd og spinkel, går med rank holdning, gråt halvlangt hår, Iført velour grå bukser, marineblå knælang jakke/frakke med karry gul for, tynde havehandsker med mønster, hvide crocks plastiktræsko, bærer muligt briller (brune/turkis/farveløs stel)

Hun er meget kendt for at gå rundt i nærområdet, men hun er ofte også gået meget langt væk fra bopælen. Hun er tidligere fundet i Gentofte, Tåstrup, Tune, Roskilde, Herlev og Hillerød.

Hun bevæger sig hovedsagelig rundt på store veje og stier med fast grund, men hun vil kunne finde på at hvile sig i en lade, stald , udhus eller lignende under gåturen.

Politiet har lavet flere eftersøgninger efter kvinden uden held, og så sent som fredag, har politiet søgt efter hende med hunde og helikopter.

Beboere anmodes om at gennemse lader, stalde og udhuse mv. Endvidere en opfordring til jægere og fiskere om at kigge efter i jagt-, natur- og fiskehytter.

Oplysninger om den forsvundne kvinde bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

brand i ishøj gildbroevej

play36 boliger ødelagt efter brand i etageejendom: 91 beboere skal genhuses

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

retten i Roskilde

78-årig dømt for hvidvask af næsten 50 millioner kroner

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere