Foto: TV2/Lorry

70-årig kvinde død efter brand i lejlighed

En 70-årig kvinde er her til morgen afgået ved døden efter en brand, som i aftes hærgede hendes lejlighed i Køge. Det skriver DR Sjælland.

Det var en anden beboer i lejlighedskomplekset, der omkring kl. 18.50 i aftes slog alarm til politiet og brandvæsenet. Da de ankom til lejligheden på Gymnasievej i Køge, stod kvinden på badeværelset, hvor hun råbte ud til brandfolkene om hjælp.

Den 70-årige kvinde blev reddet ud af lejligheden, hvorefter hun blev kørt til behandling på Køge Sygehus. Herfra blev hun dog hurtigt overført til Rigshospitalet, hvor kvinden afgik ved døden lørdag morgen.

- Vi skal nu have undersøgt selve brandstedet. Det vil vi gøre med vores teknikere og efterforskere, så vi kan få opklaret, hvad brandårsagen er, siger vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Allan Kronvold, til radiostationen.

Vagtchefen understreger over for DR Sjælland, at der ikke er indikationer på, at der skulle ligge en forbrydelse bag branden.

- Det er helt normal procedure, at vi laver en tilbundsgående brandundersøgelse, når folk afgår ved døden, siger han til DR Sjælland.