55-årig biograf-ruin skal på tvangsauktion

Stenløse Bio har ligget der i over 55 år, men efter den tidligere i år blev udsat for en heftig brand, skal den nu på tvangsauktion.

I starten af maj hærgede en påsat brand Stenløse Bio, nu, blot et halvt år senere, skal de sørgelige rester på tvangsauktion. 

quote Biografen var jo udsat for en heftig brand tidligere på året, så jeg tvivler på, at ejendomsværdien stadig ligger i laget på 1,2 millioner kroner.

Trine Peters, afdelingsleder hos itvang.dk

- Det er korrekt. Den gamle biograf-bygning på Gartnervænget i Stenløse skal på auktion tirsdag 20. december kl. 11.00 ved Retten i Hillerød, siger Trine Peters, der er afdelingsleder hos itvang.dk, til Lokalavisen Egedal. 

Det er Nykredit, der har begæret biografen på tvangsauktion. Biografens ejer har en gæld på over 1,6 millioner kroner, hvoraf størstedelen, omkring 1 million kroner, er til Nykredit.

Nu venter en auktion, hvor grundens erhvervsareal på 601 kvadratmeter har en grundværdi på 658.600 kr. og en ejendomsværdi på over 1,2 millioner kroner.  

Men selvom det er værdien på papiret, så er det langt fra sikkert, at den kommer til at blive solgt for så meget. 

- Biografen var jo udsat for en heftig brand tidligere på året, så jeg tvivler på, at ejendomsværdien stadig ligger i laget på 1,2 millioner kroner. Vi skal nok et godt stykke ned, siger Trine Peters, afdelingsleder hos itvang.dk.

Stenløse Bio åbnede i 1959.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

tivoli

Populær musical genopstår i Tivoli

Julevindue 1

Landets mest julepyntede vindue? Michael har brugt en uge og 1.500 kugler

20180511-071052-L-1920x1279we

Nørrebro-drengen Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i storfilm

Køge Julerute

Trine fik en god idé: Arrangerer alternativ til julemarked - men på coronasikker måde

Egedal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere