32-årig mand fængslet: Onanerede foran kvinder og forsøgte voldtægt

Manden er blevet varetægtsfængslet for voldtægtsforsøg og blufærdighedskrænkelse i fire uger, mens politiet fortsat efterforsker sagen.

Sagen bliver nu efterforsket og politiet vil meget gerne høre fra folk, der ved, hvem gerningsmanden er. Foto: Ida Marie Odgaard / Scanpix

En 32-årig mand er fredag formiddag blevet varetægtsfængslet i Retten i Helsingør.

Varetægtsfængslingen sker på baggrund af et voldtægtsforsøg og flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Der er ingen tvivl om, at borgerne har en meget stor del af æren for, at vi så hurtigt kunne anholde manden

Henrik Gunst, politikommissær, Nordsjællands Politi

Manden, der er bosat i København, er sigtet for natten til torsdag at have forsøgt at forsøgt at voldtage en 95-årig kvinde, efter han skaffede sig adgang til hendes hjem i Blistrup.

I forbindelse med voldtægtsforsøget prøvede den 32-årige også at have anden seksuel omgang med kvinden.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Læs også Efter biljagt: To mænd anholdt for drabsforsøg og våben

Onanerede i Netto

Den 32-åriges ulovlige adfærd sluttede dog ikke her. Senere på morgenen begik han blufærdighedskrænkelse, da han onanerede foran tre kvinder. Den ene gang skete det i Netto, mens den anden episode udspillede sig ved en privatadresse.

Da manden for tredje gang onanerede foran en kvinde, skete det i en bus onsdag eftermiddag.

Nordsjællands Politi modtog mange henvendelser i forbindelse med efterlysningen af manden. Det betød, at han få timer efter var i politiets varetægt.

- Der er ingen tvivl om, at borgerne har en meget stor del af æren for, at vi så hurtigt kunne anholde manden, siger politikommissær Henrik Gunst, leder af afdeling for personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, og tilføjer:

- Og jeg vil i den forbindelse gerne have lov at sige tak til alle, som har ringet til os med oplysninger eller på anden måde hjulpet med at finde frem til ham.

Politiet oplyser, at den 32-årige nægter sig skyldig i alle forhold. Han erkender dog, at han har været tilstede i bussen og på den adresse, hvor han er sigtet for forbrydelser. 

Læs også Mand fængslet for knivdrab på Amager


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret