Facebook censurerer kendt teaters uskyldige kærlighed

Et sæt krammende tudser som symbol på et nyt samarbejde mellem Mungo Park og Betty Nansen Teatret er åbenbart for frækt til Facebook.

Sidste gang de blev censureret, var det med et billede af en nøgen kvinde set bagfra, men denne gang ligger der et noget mere uskyldigt billede bag.

quote Vi må ikke vise disse to krammende frøer. Vi ved sgu ikke, om disse frøer er specielt seksuelt provokerende. Bliver du provokeret?

Mungo Park

Et par krammende tudser på Mungo Parks Facebook-annonce er blevet cencureret, da det ifølge Facebook hører ind under kategorien "voksenindhold", som omfatter "nøgenhed, afbildning af personer i stillinger, der viser eller antyder sex, eller aktiviteter, der er meget vovede eller seksuelt provokerende.

- Vi må ikke vise disse to krammende frøer (som retteligt er tudser, red.). Vi ved sgu ikke, om disse frøer er specielt seksuelt provokerende. Bliver du provokeret, spørger Allerødteatret sarkastisk på sin Facebookside.

Billedet er et sympol på en ny kærlighedskampagne til Betty Nansen Teatret på Frederiksberg, hvor Mungo Park skal optræde i løbet af foråret.

- Narrativet i kampagnen lægger op til, at de to elskende figurer Mungo Park og Betty Nansen finder sammen i en stor kærlighedseksplosion til foråret, når Mungo Park over 7 uger skal spille 8 forskellige forestillinger på Frederiksberg.

quote Heldigvis er der mange måder at vise kærlighed på. Så vi smider nogle andre bud efter Facebook. Og frøerne vil i stedet hoppe på dig ude i bybilledet i København.

Mungo Park

Kærlighedserklæringen virker heldigvis gengældt fra den anden parts side, og på Betty Nansens hjemmeside skriver Frederiksbergteatret:

- Vi har forelsket os i en ganske særlig mand. Mungo hedder han - og i foråret flytter han ind med otte af de allerbedste historier fra sit repertoire. Vi glæder os til, at du skal møde ham, og se hans historier udspillet på vores scene.

Selvom facebook afviser kampagnebilledet er der ikke noget der tyder på, at Mungo Park vil ændre på sin fremtoning. Sidste gang de blev censureret skrev de, at "alle ved, at man knalder meget bedre efter en stor aften i teatret", og denne gang slutter de også af i samme dur efter at være blevet endnu en censurerfaring rigere.

- Heldigvis er der mange måder at vise kærlighed på. Så vi smider nogle andre bud efter Facebook. Og frøerne vil i stedet hoppe på dig ude i bybilledet i København. Så træd varsomt, skriver de.

Mungo Parks forestillinger på Betty Nansen vil foregå i perioden 27. april til 3. juni. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

skibe københavn

Med Lynetteholm følger en farlig indsejling for store skibe og fritidssejlere

def_thumb,50_percent

playGodhavnsdreng vil donere sine erstatningspenge: - Det er penge til børnene

20210113-131730-5-1920x1280we

Kan tage flere dage: 100.000 borgere skal fortsat koge vandet

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Allerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere