Rækken af bilbrande fortsætter - to biler stukket i brand i nat

Den senere tid har hovedstadsområdet været ramt af påsatte brande mod biler. I nat gik det ud over to biler i Albertslund.

Hovedstadsområdet har siden september været ramt af et stort antal bilbrande. Her ses brandfolk i gang med slukningsarbejdet, da der blev stukket ild til en bil i Rødovre. Foto: Presse-fotos.dk

Kort før klokken to natten til lørdag vågnede beboere i Albertslund ved det blå genskin fra slukningskøretøjers udrykningsblink. Endnu engang stod biler i  flammer.

Københavns Vestegns Politi modtog meldingen om to brændende biler på Egelundsskolens parkeringsplads i Albertslund klokken 01.39. Og foreløbig arbejder politiet ud fra den teori, at brandene var påsatte.

- Der blev set to personer løbe fra stedet, men der er ikke noget signalement af dem. Vi var ude på stedet og søge med hunde, men fandt ingen spor, lyder det fra vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi, der dog siger, at man har en stærk formodning om, at de to bilbrande var påsatte.

Og dermed fortsætter den efterhånden meget lange række af påsatte brande mod biler i hovedstadsområdet. Nedenfor kan du ses vores opgørelse over de mange bilbrande i den sidste måneds tid.

Bilbrande i hovedstadsområdet

25. september: Ild i lastbil på Nørregade, København.

26. september: Ild i to biler på Kabbelejevej, Brønshøj, København.,

29. september: Ild i bil på Ejbyvej i Rødvre, Audi brændt af i Brøndby

30. september: Ild i to biler på Hjortholms Allé, København NV, Ild i to biler på Borgskrivervej, København NV, Ild i to biler på Oldfuxvej, København NV, Ild i to biler På Bjerget,   København NV.

1. oktober: Bil i brand i Ishøj, ild i to biler på Struenseegade, København N

2. oktober: Bil i brand i Albertslund

5. oktober: Ild i bil på Bispebjerg Bakke, København NV, ild i bil på Hareskovvej, København NV, ild i bil på Frederiksborgvej, København NV

6. oktober: Ild i bl på Dysseaasen, Glostrup, ild i bil på Mosesvinget, København NV

7. oktober: Ild i bil på Enghavevej, Hvidovre

8. oktober: Adskillige bilbrande på parkeringsplads ved Helsingør Stadion

9. oktober: Bil brændt af i Solrød, Ild i bil på Rytterbakken, Hundested

11. oktober: ild i bil, Baldersgade, København N

13. oktober: Bil i brand på Lindenborgvej, Roskilde

14. oktober: Flere biler i brand i Brøndby, Ild i varevogn på Møntmestervej, København NV, Ild i fire biler, Tybjergparken, København

 

- og natten til lørdag føjede de to brændende biler i Albertslund sig altså til listen ovenfor.

 

 

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik