Ny festival: Plask rundt i badebassinet under koncerterne

Arrangørerne lægger vægt på, at det ikke er en almindelig dansk festival.

Der er endnu ikke offentliggjort et fuldt 'line up', men de to første navne er klar: The Savage Rose og Peter Broderick. Foto: Badesøen

- Jeg kan godt lide, at kalde det en udflugtsdag. Man kan komme ud og bade og tage børnene med. Man kan opleve god musik, og der er fokus på god mad i diverse foodtrucks. Vi har prøvet at gøre det til en hel stemning, siger Jeppe Skjold, Kunsterisk leder af spillestedet Forbrændingen til TV 2 Lorry. Foto: Badesøen

1 af 2

Nyd en drink ved poolkanten, eller tag en tur på vandrutchebanen til tonerne af live musik. Den nye endagsfestival 'Badesøen the Lake, Forbrændingen & Prxjects' vil kombinere koncerter med vandland. 

Ny festival i Albertslund

Badesøen by The Lake, Forbrændingen & Prxjects er en ny festival arrangeret i samarbejde mellem The Lake Radio, spillestedet Forbrændingen, kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz og Friluftsbadet Badesøen i Albertslund. 

Festivallen afholdes i og omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund, hvilket må siges at være en ret unik og anderledes lokation for en dansk festival. 

- Det smukke friluftsbad er jo en hel oplagt lokation, siger Jeppe Skjold, Kunsterisk leder af spillestedet Forbrændingen til TV 2 Lorry. 

Arrangørerne lægger vægt på, at det ikke er en almindelig dansk festival. De kalder det selv en 'udflugtsdag'. 

Læs også Politiet har terrorberedskab klar til gadefest

- Jeg kan godt lide, at kalde det en udflugtsdag. Man kan komme ud og bade og tage børnene med. Man kan opleve god musik, og der er fokus på god mad i diverse foodtrucks. Vi har prøvet at gøre det til en hel stemning. 

Derfor er Jeppe Skjold umidelbart ikke bekymret for at fulde mennesker, kommer til skade i vandlandet. 

Læs også Cirkus Benneweis giver op igen: "Løbet er kørt"

- Det er klart, at vi kommer til at have opsyn. Men det bliver ikke en rave-festival 'all night'. Planen er en mere afdæmpet dag, og vi slutter klokken ti om aftenen. 

Der er endnu ikke offentliggjort et fuldt 'line up', men de to første navne er klar: The Savage Rose og Peter Broderick.

Festivalen har plads til 1500 gæster og afholdes 29. juli. 

Læs også Ung popsensation fra New Zealand klar til Roskilde Festival

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?