Løve-boom i gang i zoo

De fire nye løveunger i zoo får snart nye legekammerater.

Løverne på Valby Bakke er ikke så dovne, som de ofte ser ud, når man besøger København Zoo. I hvert fald har hanløven med korte intervaller parret sig med begge hunløver i zoo.

Det kom der for nyligt fire nye løveunger ud af - og et nyt kuld er lige på trapperne. København Zoo forventer således, at de fire løveunger får nogle nye legekammerater lige omkring 1. juni.

Der bliver tale om nært beslægtede legekammerater, da de to hunløver i zoo er søstre - og timingen kunne ikke være meget bedre, lyder det fra København Zoo.

- Vi er meget glade for, at kuldene kommer så tæt på hinanden. Hvis der går for langt mellem to kuld, når ungerne fra det første kuld at blive store, og så kan de baske rundt med de nyeste i flokken, siger presse- og kommunikationsmedarbejder Jacob Munkholm Hoeck fra København Zoo.

I fredags debuterede løveungerne fra det første kuld på udeanlægget i zoo. Det kan du se billeder fra i afspilleren øverst på siden.

Det er dog ikke udenfor, de nye løveunger tilbringer det meste af deres tid. Indtil videre sover de nemlig 20-22 timer i døgnet, og det foregår indenfor.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Natur

kano i roskilde fjord

playNationalpark gentager succes: Nu kan du igen låne kanoer til sejltur på fjorden

fiskeørn

Fugle-tragedie i Gribskov: Ynglende ørn forsvundet

Roskilde Folkepark

Årsagen er fundet: Derfor er søerne i Folkeparken mælkede og blågrønne

imerco(3)

playHer er æggene ikke på køl: - Det er helt unødvendigt

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere