TIVOLI HJØRNETTIVOLI HJØRNET


TIVOLI BYGGER UD


Tivoli Hjørnet opføres på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade og åbner i november 2017. Med Tivoli Hjørnet skabes en ny dynamik mellem Tivoli og byen på et sted, hvor forbindelseslinjerne ellers har været kappet i mange år.

Et af byens markante hjørner får helt nyt liv fra november 2017. Da åbner Tivoli Hjørnet med flere restauranter, food hall, butikker, hotelværelser og tagterrasse.HVAD ER FORMÅLET ?

Tivoli Hjørnet forener Tivoli og byen, og den giver Tivoli et ansigt ud mod Vesterbro. Fortovet langs Bernstorffsgade bliver bredere og der kommer træer langs cykelstien, så der bliver plads til byliv.

Tivoli Hjørnet får indgang fra såvel gaden som fra Tivoli. Stueetage er trukket lidt tilbage, så der bliver bredere fortov end i dag.

FUNKTIONER

30

SPISESTEDER

21

NYE VÆRELSER I TIVOLIS LUKSUSHOTEL NIMB

250,000,000

KRONER
INVESTERER TIVOLI I PROJEKTET

STØRRELSE

7.300


MED MAD, SHOPPING & HOTEL

BEBYGGELSEN
Vivel/Wivex


På hjørnet af Bernstorffsgade og Vesterbrogade lå Wivels, senere Wivex. Den store, kendte danserestaurant var en del af komplekset omkring Tivolis indgangsportal.
I dag står kun buen og to mindre pavilloner tilbage.

Så kom Tivolis Hovedindgang (buen), dernæst Wivels, hvoraf består en pavillon. Restauranten fortsatte rundt om hjørnet langs Bernstorffsgade. Apollo Teatret og Wivex blev nedrevet ca. 1970.

TIDSLINJE
Over Byggeriet

BILLEDER