vil du prøve kræfter med

Stand Up Paddling?

vil du prøve kræfter med

Stand Up Paddling?

SUP eller Stand Up Paddle er som skabt til hovedstadsområdets kyster, strande og vejrforhold. Som navnet antyder, står man op på et surfbræt alt imens en pagaj bruges til både kontrol og fremdrift. Som ny SUP’er er det en fordel at begive sig ud i roligt vand på en vindstille dag. SUP’en er ideel til ture langs hovedstadsområdets talrige kyster, strandparker eller Københavns kanaler.

Følg journalist Thomas Uhrskovs oplevelser med SUP’en og se, om han kan holde balancen. Prøv selv kræfter med SUP’en fra et af de mange spots i hovedstadsområdet, hvor du også har mulighed for at leje en SUP eller tage et kursus for et par timer.

Find klubber, udlejere og kursusudbydere tæt på dig på kortet her.
SUP eller Stand Up Paddle er som skabt til hovedstadsområdets kyster, strande og vejrforhold. Som navnet antyder, står man op på et surfbræt alt imens en pagaj bruges til både kontrol og fremdrift. Som ny SUP’er er det en fordel at begive sig ud i roligt vand på en vindstille dag.

Læs mere
SUP’en er ideel til ture langs hovedstadsområdets talrige kyster, strandparker eller Københavns kanaler.

Følg journalist Thomas Uhrskovs oplevelser med SUP’en og se, om han kan holde balancen. Prøv selv kræfter med SUP’en fra et af de mange spots i hovedstadsområdet, hvor du også har mulighed for at leje en SUP eller tage et kursus for et par timer.Find klubber, udlejere og kursusudbydere tæt på dig på kortet her.

Thomas Uhrskov udforsker SUP

14:12

Aktivt Vand - SUP (5:8)

SUP nær dig

Zoom ind for at se alle steder

Flere aktiviteter