05:23

Jonas Bang Andersen

JONAS BANG ANDERSEN

Jonas Bang Andersen er født og opvokset i Bogense på Fyn. Han har været vidt omkring og har bl.a boet i Jylland, Berlin og senest på Amager. For tiden læser Jonas professionsbachelor i finans på Cph Business og er nået til sit 6. semester. Han har ligeledes et studiejob hos Nordea i Lyngby.

I forbindelse med sit studie var Jonas på sit 3. semester på udveksling i Sydkorea. Her har Cph Business et partneruniversitet, som hedder Hanyang University. Hanyang University har 35.000 studerende og er derfor 10 gange større end hans hjemby Bogense. Det i sig selv kunne der fortælles en masse om. I løbet af de fire måneder Jonas opholdt sig i Sydkorea, var der særligt 5 dage, som gjorde et stort indtryk. Han fik nemlig muligheden for at besøge et af verdens mest isolerede lande, Nordkorea.
Udover at kunne drage kulturparallelen mellem Sydkorea og Nordkorea, oplevede Jonas også en kultur, som var meget anderledes end hvad han havde oplevet andre steder.

Fascinationen af forskellene mellem Nordkorea og Danmark gjorde, at Jonas måtte dele sine oplevelser og forsøge at komme afsted igen. Dette gør han nu via www.nordkorea360.dk. Her fortæller han om sine oplevelser i Nordkorea, holder foredrag og arrangerer ture til Nordkorea.SE OGSÅ