Serie Viljen til sejr

28:45

Dette afsnit

Viljen til sejr – OL-håb: Badmintonspiller Viktor Axelsen (8)

Kom helt tæt på det danske badmintonhåb til en OL-medalje og nyslåede europamester, Viktor Axelsen. 22-årige Viktor Axelsen har været stort-talent siden han var ganske ung, og i et nært og ærligt interview fortæller han her om præstationspres, indre drivkraft og OL-drømme. Han bor i dag i Valby og træner i Brøndby. Til august kan du følge ham ved OL i Rio, lær at kende ham her i Viljen til sejr OL-special.

De brænder for deres sport og ofrer alt for at blive den bedste og tage medaljer. Kom helt tæt på eliteatleterne i hovedstadsområdet - til kamp og til træning. Og få et blik ind i deres helt særlige eliteverden. Kom helt tæt på det danske badmintonhåb til en OL-medalje og nyslåede europamester, Viktor Axelsen. 22-årige Viktor Axelsen har været stort-talent siden han var ganske ung, og i et nært og ærligt interview fortæller han her om præstationspres, indre drivkraft og OL-drømme. Han bor i dag i Valby og træner i Brøndby. Til august kan du følge ham ved OL i Rio, lær at kende ham her i Viljen til sejr OL-special.

19/05/2016

De brænder for deres sport og ofrer alt for at blive den bedste og tage medaljer. Kom tæt på Hovedstadsområdets eliteatleter – til kamp og til træning.

Viljen til sejr er et sportsprogram med masser af aktion og personlige historier om eliteatleternes kamp for toppræstationer. Og alt er sport, i Viljen til sejr er det også eliteatleter, der laver interview og præsenterer indslagene og programmerne er lavet i samarbejde med on-sport.dk, Dansk Idrætsforbund, Team Danmark og guldtildanmark.dk

Du kan se Viljen til sejr her, du kan dele udvalgte indslag på TV 2 Lorrys YouTube-kanal og du kan i tv-oversigten se, hvornår vi sender programmerne på vores tv-kanal Lorry+.Programmet "Viljen til sejr" har sin egen playliste på vores YouTube kanal. Her lægger vi klip fra udsendelserne, som vi tror og håber du vil have lyst til at dele med dine venner.

Klik på YouTube logoet og gå direkte til "Viljen til sejr" playlisten.


MEST SETE


Alle serier A-Å