Viljen til sejr

De brænder for deres sport og ofrer alt for at blive den bedste og tage medaljer. Kom tæt på Hovedstadsområdets eliteatleter – til kamp og til træning.
Viljen til sejr er et sportsprogram med masser af aktion og personlige historier om eliteatleternes kamp for toppræstationer. Og alt er sport, i Viljen til sejr er det også eliteatleter, der laver interview og præsenterer indslagene og programmerne er lavet i samarbejde med on-sport.dk, Dansk Idrætsforbund, Team Danmark og guldtildanmark.dk
Du kan se Viljen til sejr her, du kan dele udvalgte indslag på TV 2 Lorrys YouTube-kanal og du kan i tv-oversigten se, hvornår vi sender programmerne på vores tv-kanal Lorry+.

Kom helt tæt på det danske badmintonhåb til en OL-medalje og nyslåede europamester, Viktor Axelsen. 22-årige Viktor Axelsen har været stort-talent siden han var ganske ung, og i et nært og ærligt interview fortæller han her om præstationspres, indre drivkraft og OL-drømme. Han bor i dag i Valby og træner i Brøndby. Til august kan du følge ham ved OL i Rio, lær at kende ham her i Viljen til sejr OL-special.

Viljen til sejr – OL-håb: Badmintonspiller Viktor Axelsen (8)

De brænder for deres sport og ofrer alt for at blive den bedste og tage medaljer. Kom helt tæt på eliteatleterne i hovedstadsområdet - til kamp og til træning. Og få et blik ind i deres helt særlige eliteverden. Kom helt tæt på det danske badmintonhåb til en OL-medalje og nyslåede europamester, Viktor Axelsen. 22-årige Viktor Axelsen har været stort-talent siden han var ganske ung, og i et nært og ærligt interview fortæller han her om præstationspres, indre drivkraft og OL-drømme. Han bor i dag i Valby og træner i Brøndby. Til august kan du følge ham ved OL i Rio, lær at kende ham her i Viljen til sejr OL-special.
19/5/2016