Viljen til sejr

De brænder for deres sport og ofrer alt for at blive den bedste og tage medaljer. Kom tæt på Hovedstadsområdets eliteatleter – til kamp og til træning.
Viljen til sejr er et sportsprogram med masser af aktion og personlige historier om eliteatleternes kamp for toppræstationer. Og alt er sport, i Viljen til sejr er det også eliteatleter, der laver interview og præsenterer indslagene og programmerne er lavet i samarbejde med on-sport.dk, Dansk Idrætsforbund, Team Danmark og guldtildanmark.dk
Du kan se Viljen til sejr her, du kan dele udvalgte indslag på TV 2 Lorrys YouTube-kanal og du kan i tv-oversigten se, hvornår vi sender programmerne på vores tv-kanal Lorry+.

Viljen til Sejr - elitesport i april (7)

Mød bl.a. de to roere Anne Dsana Andersen og Hedvig Lærke Berg Rasmussen, der netop har kvalificeret sig til OL i Rio. Sebastian Frederiksen og Leon Jørgensen er begge landsholdsspillere i kørestolsrugby. Se, hvor vildt det går for sig til træningen.Og så kan du møde maratonløberen Lars Budolfsen, der kæmper for en kvalifikation til OL.
21/4/2016