Videogudstjenester i en corona-tid

De danske folkekirker har været lukkede på grund af corona-krisen, men det har ikke stoppet gudstjenester og højmesser fra at finde sted. De er bare gået digitalt og har fundet nye former at komme ud på. Kom med i kirken på en ny måde her.

Videoerne er stillet til rådighed af Folkekirken på Frederiksberg, Roskilde Domkirke, Helsingør Stift og Nr. Herlev Sogn. Gudstjenesterne fra Solbjerg Kirke er produceret af Kronborg Kommunikation. Højmesserne fra Roskilde Domkirke er produceret af Unsaid Film og INSP! Media. Gudstjenesterne fra Nørre Herlev og Uvelse Kirker er produceret af Citronfilm.

Gudstjeneste fra Stavnholtkirken

Gudstjeneste i Solbjerg Kirke med Sandra Kastfelt, der til daglig er sognepræst i Mariendal Kirke. Dagens tekstlæsning er fra Johannesevangeliet kapitel 14,1-11. Søndagens navn: Tredje søndag efter påske Bibeltekst: Johs 14,1-7 Medvirkende præster: Jan Asmussen og Ulla Salicath Organist: Troels Roland Sanger: Susanne Balle Musik: Præludium - J.S. Bach Aria "Herr Christ, der einig Gottes Sohn" (Uddrag) Postludium - Carl Nielsen fra Op. 51 præludium nr. 29
3/5/2020