Serie Søndagsmagasinet

14:01

Dette afsnit

Godhavnsdrengene: Når virkeligheden er værre end fiktion

Godt et halvt århundrede efter, at Godhavnsdrengene gik ud af skolen, trækker opholdet stadig dybe spor.

Livet igennem har eleverne fra drenge- og skolehjemmet Godhavn i Nordsjælland slidt med hårde skader efter de overgreb de fik under deres ophold i 1960’erne. Lige nu kæmper Godhavnsdrengene en fortsat kamp for at få oprejsning og en officiel undskyldning fra den danske stat, som Godhavnsdrengene mener så den anden vej til et systematiske misbrug af børn.

18/03/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å