Serie Søndagsmagasinet

12:57

Dette afsnit

På højskole i sommerlandet – Krogerup Højskole

29/07/2017

Krogerup Højskoles naturskønne omgivelser danner rammen om en begivenhedsrig sommeruge – med aktiviteter for alle, om du er 6 år gammel eller 75.

Familieugen på Krogerup Højskole er et populært sommerkursus, hvor mere end 100 børn, forældre og bedsteforældre leger, bader og griner sig igennem seks dage proppet med aktiviteter. Tag med brødrene Tobias og Aksel og deres far, Anders, ud i marken for at finde grøntsager til en frokost, de selv skal tilberede over bål.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit


MEST SETE


Alle serier A-Å