Serie Søndagsmagasinet

13:56

Dette afsnit

På højskole i sommerlandet – Den Internationale Højskole

15/07/2017

Denne sommer besøger vi regionens højskoler, som summer af liv. Kom med på Den Internationale Højskole i Helsingør – mødested for hele verden.

På Den Internationale Højskole i Helsingør mødes mennesker fra hele verden for at lære dansk og for at lære om dansk kultur. To af dem er Christina fra Tyskland og Karen fra Brasilien, som har hver deres begrundelse for at gå i krig med de drilske, danske gloser.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å