Serie Søndagsmagasinet

13:36

Dette afsnit

Mysteriet om vikingeborgen ved Køge

19/08/2017

Udgravningen af Danmarks femte vikingeborg ved Lellinge i Køge er gået ind i sin sidste fase - og arkæologer afdækker spadestik for spadestik mysteriet om, hvad der skete med Harald Blåtands forsvundne og genfundne vikingeborg.

En gruppe dedikerede arkæologer har de seneste tre år gravet sig ned igennem det sensationelle fund. Og mange spørgsmål er besvaret - men der dukker også nye op. Blandt andet har man for nylig fundet et sjældent smykke, som sætter Borgring i forbindelse med den vigtigste danske kvindegrav fra vikingetiden.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit


MEST SETE


Alle serier A-Å