Serie Søndagsmagasinet

15:25

Dette afsnit

Jagten på danefæ

Mange steder ligger der rester fra fortiden lige under vores fødder. Og hvis det er lavet af guld, sølv eller bronze, så er der en god chance, for at det kan findes med en metaldetektor. I takt med at de er blevet billigere, er mange begyndt at gå med metaldetektorer i fritiden. Men ifølge veteranerne i faget, så kan nybegyndere gøre stor skade på ikke bare hobbyen, men hele Danmarks kulturhistorie.

24/08/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å