Serie Søndagsmagasinet

15:18

Dette afsnit

Dit livs tale

Du har 18 minutter til at holde dit livs tale. Det er opskriften bag de verdensberømte TED-foredrag, som i februar løb af stablen i København med TEDxCopenhagen. Vi fulgte to af talerne i forberedelserne til deres måske vigtigste foredrag nogensinde.

TED talks er den digitale tidsalders største, internationale foredragsscene – og for taleren en unik mulighed for at nå ud til millioner af seere. Oplægsholderne har forberedt sig i månedsvis for at kunne levere den bedst mulige tale. Men hvad skal der egentlig til for at brænde igennem på scenen og slå rødder i publikums hukommelse? Søndagsmagasinet fulgte blandt andre ernæringsekspert Marie Steenberger under de intense forberedelser og til selve showet på Bremen Teater.

17/02/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å