Vi anbefaler

Lorry dækker et område, der vrimler med gode historier - og nogle historier fortælles bedst af borgerne selv. Her finder du tv-programmer, som er produceret af institutioner, grupper eller borgere i Hovedstadsområdet. Det er programmer med relevans og historier, som vi mener fortjener at komme ud til alle regionens borgere.

Nogle programmer er produceret af professionelle, andre af amatører, men fælles for historierne er, at de er vedkommende for fællesskaber i TV 2 Lorrys dækningsområde.

Sol over Gudhjem - Produktprisens finale

Produkter fra hele landet er sendt ind for at deltage i landets største produktpris, og hele 8 af de 12 finalister kommer fra Lorrys sendeområde. Formålet med prisen er at påskønne innovative løsninger i udviklingen af lokale produkter inden for mad, drikke og konfekture, og et ekspertpanel bestående af bl.a. stjernekokkene Thomas Rode og Francis Cardenau har smagt og testet alle de 106 tilmeldte produkter. Se finalen og hvem, der løber med de 4 eftertragtede priser. Produktprisen er et samarbejde mellem Coop og Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem.
21/6/2020