Vi anbefaler

Lorry dækker et område, der vrimler med gode historier - og nogle historier fortælles bedst af borgerne selv. Her finder du tv-programmer, som er produceret af institutioner, grupper eller borgere i Hovedstadsområdet. Det er programmer med relevans og historier, som vi mener fortjener at komme ud til alle regionens borgere.

Nogle programmer er produceret af professionelle, andre af amatører, men fælles for historierne er, at de er vedkommende for fællesskaber i TV 2 Lorrys dækningsområde.

Er vores nære samvær og kommunikation med hinanden gået tabt i den digitale tidsalder? Har de sociale medier overtaget kontaktfladen mellem mennesker og gjort os afhængige af skærmen, også når vi er sammen med vores aller nærmeste?

Samtaletrappen - sådan påvirker den digitale udvikling vores nærvær

John Kirsmeier kigger i denne udsendelse på, hvordan den digitale revolution har påvirket vores måder at være sammen på. Har vores forhold til vores aller nærmeste taget skade af den enorme onlineaktivitet, som de fleste mennesker har udviklet de senere år? Med blandt andre Vincent Hendricks, professor i filosofi og Lola Jensen, familievejleder, kigger John Kirsmeier på, hvordan vores sociale liv med vores familie og venner er påvirket af den digitale tidsalder.
2/1/2018