Serie Vi anbefaler

32:48

Dette afsnit

Fødevarevidenskabens historie - Revolutionen fra Frederiksberg (1:3)

Den fødevarevidenskabelige revolution i Danmark udgik fra Frederiksberg med etableringen af Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg i 1858.

I Danmark begynder fødevarevidenskabens historie med etableringen af Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg i 1858, som i dag er blevet en del af Københavns Universitet. Her bliver der ansat nogle folk, som via forskning, formidling og uddannelse hjælper landbruget med at bane vejen for et kæmpe eksporteventyr af smør og bacon. Produceret af Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet (KU FOOD).

09/06/2019

Lorry dækker et område, der vrimler med gode historier - og nogle historier fortælles bedst af borgerne selv. Her finder du tv-programmer, som er produceret af institutioner, grupper eller borgere i Hovedstadsområdet. Det er programmer med relevans og historier, som vi mener fortjener at komme ud til alle regionens borgere.

Nogle programmer er produceret af professionelle, andre af amatører, men fælles for historierne er, at de er vedkommende for fællesskaber i TV 2 Lorrys dækningsområde.

Afsnit

Alle serier A-Å