Serie Vi anbefaler

58:00

Dette afsnit

DM i ergometer roning 2020

Roning er meget mere end olympiske medaljer hvert fjerde år. Roning er en effektiv vej til en sund livsstil, og roning er en sportsgren, der kan dyrkes af alle, også langt op i alderdommen. Når vejret i vinterhalvåret ikke er til roning på åbent vand, holder roerne formen ved lige i romaskinerne indendørs, og tusindvis af motionister kender romaskinen fra fitnesslokalerne rundt om i landet. Til stævnet i Gladsaxe Sportscenter skal vi møde nogle af entusiasterne, motionisterne og de bedste af de bedste indenfor ergometer roning.

20/01/2020

Lorry dækker et område, der vrimler med gode historier - og nogle historier fortælles bedst af borgerne selv. Her finder du tv-programmer, som er produceret af institutioner, grupper eller borgere i Hovedstadsområdet. Det er programmer med relevans og historier, som vi mener fortjener at komme ud til alle regionens borgere.

Nogle programmer er produceret af professionelle, andre af amatører, men fælles for historierne er, at de er vedkommende for fællesskaber i TV 2 Lorrys dækningsområde.

Afsnit

Alle serier A-Å