Vi anbefaler

Lorry dækker et område, der vrimler med gode historier - og nogle historier fortælles bedst af borgerne selv. Her finder du tv-programmer, som er produceret af institutioner, grupper eller borgere i Hovedstadsområdet. Det er programmer med relevans og historier, som vi mener fortjener at komme ud til alle regionens borgere.

Nogle programmer er produceret af professionelle, andre af amatører, men fælles for historierne er, at de er vedkommende for fællesskaber i TV 2 Lorrys dækningsområde.

Debat fra Landstingssalen

Hvad vil vi med EU, og hvordan kommer EU til at påvirke vores fremtid? Med blikket rettet mod hovedstadsregionen inviterer fem europapolitikere til dialogmøde med 80 borgere fra regionen. Landstingssalen danner den smukke ramme om mødet, hvor regionens borgere får mulighed for gå i dialog med politikerne og komme med forslag og ideer til det fremtidige EU. I panelet er justitsminister Søren Pape Poulsen (Kons.), Peter Hummelgaard Thomsen (Soc.dem.), Kenneth Kristensen Berth (Da. Folkep.), Søren Søndergaard (Enhedsl.) og Rasmus Nordqvist (Alt.) Direkte transmission fra Landstingssalen.
13/9/2018