Skud affyret mod butikscenter - politiet efterlyser vidner

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner, efter at en butik på Vallensbæk Stationstorv er blevet ramt af skud natten til onsdag.

Lokalbetjente fortsætter med at være tilstede i området med en mobil politistation til klokken 19 i aften. Foto: Københavns Vestegns Politi - Twitter

Her til morgen modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om mulige skudhuller i en rude til en butiksfacade på Vallensbæk Stationstorv.

De første undersøgelser viste, at der var tale om tre skudhuller og videre undersøgelser i løbet af dagen viste, at der blev afgivet tre skud på stedet lidt før klokken 01 natten til dag, hvor butikken var lukket.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Læs også Tre politikredse forlænger visitationzoner efter skyderi og fund af våben

Politiet har ikke oplysninger om, at nogen er kommet til skade. 

- Vi er fortsat i den indledende del af efterforskningen, men vi hører gerne fra vidner, som måtte have set noget mistænkeligt ved Vallensbæk Stationstorv lidt før klokken 01 i nat, siger Ole Nielsen, politikommissær ved Københavns Vestegns Politi, i en pressemeddelelsen.

Motiv endnu ukendt

Han tilføjer, at der er set to personer køre rundt i området på en knallert samtidig med skyderiet. Dem vil politiet meget gerne tale med eller modtage yderligere oplysninger om.

- Det er for tidligt at spekulere i årsager og motiver – det skal vores videre efterforskning klarlægge, siger Ole Nielsen.

Politikommissæren ønsker ikke at frigive yderligere detaljer fra efterforskningen på nuværende tidspunkt. 

Læs også Nyt bycentrum tager form i Vallensbæk

Lokalbetjente fortsætter med at være tilstede i området med en mobil politistation til klokken 19 i aften.

Her er vidner velkomne til at henvende sig eller ringe på telefon 4386 1448. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik