Politiet efterlyser vidner efter eksplosion i Vallensbæk

Københavns Vestegns Politi antager, at der ligger en kriminel handling bag nattens eksplosion i et autoværksted i Vallensbæk.

Natten til søndag klokken cirka 01 skete der en eksplosion i et autoværksted på Vejlesvinget i Vallensbæk. Eksplosionen var så voldsom, at den blæste døre og vinduer ud på bygningen samt udløste en brand.

Ingen mennesker led overlast, og Københavns Vestegns Politi efterforsker nu årsagen og hændelsesforløbet op til hændelsen.

- Hvad der har forårsaget eksplosionen skal kriminaltekniske undersøgelser klarlægge i de kommende dage. Lige nu arbejder vi ud fra en antagelse af, at der er tale om en kriminel handling, men vi er i den indledende del af efterforskningen, og det er for tidligt at spekulere i eventuelle motiver, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at politiet meget gerne hører fra vidner, som måtte have set eller hørt noget mistænkeligt i området ved Vejlesvinget før, under eller efter hændelsen, som skete cirka klokken 01, såvel som borgere, der i øvrigt måtte have oplysninger om sagen.

Ejerforhold indgår i efterforskning

Vagtchef Jens Møller ved Københavns Vestegns Politi oplyste i morges til Ritzau, at et vidne havde set flere personer løbe fra stedet kort før eksplosionen. Han oplyste yderligere,  at politiet havde talt med ejeren af autoværkstedet, men at det ikke havde bidraget til at skabe klarhed over årsagen til eksplosionen.

Politiet ved endnu ikke, hvad motivet bag eksplosionen var.
Politiet ved endnu ikke, hvad motivet bag eksplosionen var.
Foto: Local Eyes

Vicepolitiinspektør Peter Malmose ønsker ikke at kommentere på ejerforholdet af værkstedet men oplyser, at det naturligvis indgår i efterforskningen.

TV 2 Lorry har søndag forgæves forsøgt at komme i kontakt med ejeren af autoværkstedet.

Man kan henvende sig døgnet rundt med oplysninger til Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Rådhus

Borgerservice lukket efter bombetrussel

Vallensbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere