Mand kastede sten fra togbro: Bilist fik glas i ansigtet

En bilist nåede lige at ane uråd, inden en ukendt gerningsmand kastede sten ned mod hans bil fra togbro.

En bilist på Vejlegårdsvej har natten til onsdag fået en ubehagelig oplevelse, da en sten blev kastet ned fra en togbro og ramte hans forrude.

Chaufføren fik glas fra ruden i ansigtet, men kunne selv stoppe bilen.

Københavns Vestegns Politi leder nu efter personen bag stenkastet. 

- Vi bliver kaldt ud til Vejlegårdsvej, hvor en person på en togbro har kastet en sten mod en bil, der kommer kørende under broen. Bilen bliver ramt på forruden, og føreren får glas i ansigtet, siger vagtchef Lars Guldborg og fortsætter:

- Føreren kommer ikke yderligere til skade og formår at få standset bilen. Han er dybt rystet, men har det godt.

Der var ikke andre personer i bilen, og chaufføren ringede selv til politiet og anmeldte episoden omkring klokken 04.30.

Bilen kom kørende ad Vejlegårdsvej nær Vallensbæk Strand Station og Køge Bugt Motorvejen. Bilisten nåede akkurat at lægge mærke til noget mistænkeligt, da han nærmede sig broen.

- Føreren siger, at lige umiddelbart inden han kører ind under broen, ser han en person, der kigger ned på vejen. Da han så kører tæt på broen, kommer der en sten. Så det er en person, der har villet ramme en bil, siger Lars Guldborg.

Politiet leder efter gerningsmanden, men det et sparsomt signalement, betjente har at gå efter. Det er formentlig 'en mand iført mørk tøj'.

Vejlegårdsvej er en gennemgående vej, der løber mellem Gl. Køge Landevej og op til Vallensbæk. Den kan være trafikeret, men om natten er det sparsomt med biler.

Politiet har endnu ikke fået registreret, hvor stor stenen er. Det er derfor uklart, om der er tale om en mursten, en flise eller andet. Dog har stenen været stor nok til ikke blot at få ruden til at krakelere, men knuste glasset.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Rambuktyveri ved Illum.

Maskerede tyve stjæler ure i rambuktyveri ved Illum

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

knivstikishoej.jpg

Fem mænd dømt for voldsomt overfald på strandvej

overvågningskamera2

Flere kameraer skal øge trygheden i København

Vallensbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere