Hvalpen Charlie blev stjålet: Nu får tyvene et ultimatum

Mandag aften brød fire personer ind i en bil og stjal hvalpen Charlie. Nu tilbyder ejerne frit lejde til gerningsmændene, hvis de afleverer Charlie.

OPDATERING 5. april 15.54: Charlie er nu fundet. Læs mere her.

 

Nogle gange sker der ting, man ikke helt kan begribe, og det her må nok siges at være en af dem.

Rasmus Majko Søndergaard og kærestens fælles hund blev mandag den 1. april stjålet ud af Rasmus’ bil, og siden da har de kæmpet med alverdens følelser i kroppen.

quote Folk troede, det var en aprilsnar, for hvem kan finde på at stjæle en hund?

Rasmus Majko Søndergaard, ejer af Charlie

- Vi føler vrede, sorg og frustration. Folk troede, det var en aprilsnar, for hvem kan finde på at stjæle en hund? Det er fuldstændig grotesk. En hund er et levende væsen med følelser. For mig føles det nærmest som et barn, der er blevet taget væk, siger en tydelig frustreret Rasmus Majko Søndergaard.

Indbrud i bilen

Mandag den 1. april kører Rasmus Majko Søndergaard ind på McDonalds parkeringsplads i Vallensbæk. I bilen har han sin 8 uger gamle langhårede chihuahua-hvalp Charlie. Rasmus går en tur med lille Charlie på parkeringsplasen, hvor børn, forældre og sågar politibetjente kommer hen for at hilse på Charlie.

Omkring klokken 19:30 forlader Rasmus Charlie i bilen et kort øjeblik for at låne McDonalds WC. Da han kommer tilbage, får han et chok.

Artiklen fortsætter under billedet

Den smadrede bilrude.
Den smadrede bilrude.
Foto: Privatfoto

- Der er blevet kastet en sten gennem min højre siderude. Der er glasskår overalt, og Charlie er forsvundet. Jeg undersøger om andet mangler i bilen, men det er tydeligt, at de er gået efter Charlie, siger Rasmus Majko Søndergaard.

Rasmus går ind på McDonalds for at få personalet til at tjekke overvågningskameraet. Og optagelserne afslører at en bil kører tæt hen til Rasmus’ bil, og ud af bilen kommer fire personer, som stjæler Charlie.

Artiklen fortsætter under billedet

Glasskårene inde i bilen og kassen, som Charlie sad i.
Glasskårene inde i bilen og kassen, som Charlie sad i.
Foto: Privatfoto

Rasmus politianmelder tyveriet og bliver mødt af de selv samme politibetjente som blot halvanden time før havde hilste på Charlie på parkeringspladsen.

Tomhed og frustration

Nu sidder Rasmus Majko Søndergaard og kæresten kun tilbage med tomheden, frustrationerne og håbet om at se Charlie igen.

quote Charlie betyder alt for os, og uden ham mangler der en brik i puslespillet

Rasmus Majko Søndergaard, ejer af Charlie

- Charlie betyder alt for os, og uden ham mangler der en brik i puslespillet. Vi har talt om hund så længe, og nu havde vi endelig fået vores drømmehund. En hund, som skulle være en del af vores familie. Derfor skal han også bare findes. Vi opgiver ikke håbet, siger Rasmus Majko Søndergaard.

Kampgejsten er i den grad tilstede, for siden Charlies forsvinden har Rasmus, kæresten og veninden Liv Sørensen skrevet facebookopslag om Charlie, i håb om at danskerne har set eller hørt noget. Deres opslag er ifølge Rasmus Majko Søndergaard blevet delt mere end 5.000 gange, og de har fået utallige søde beskeder fra mennesker landet over.

- Min kæreste og jeg vil gerne sige tak til alle dem, der hjælper og støtter os. Og vi vil også gerne sige tak til politiet for, at de prioriterer sagen og tager den alvorligt, siger Rasmus Majko Søndergaard.

Frit lejde til tyvene

Desværre har de mange delinger ikke endnu ledt til brugbare informationer om, hvor Charlie befinder sig. Derfor Har Rasmus Majko Søndergaard nu et nyt tilbud til tyvene.

quote Vi vil ikke anklage gerningsmændene for tyveriet, hvis bare de afleverer vores hund

Rasmus Majko Søndergaard, ejer af Charlie

- Vi vil ikke anklage gerningsmændene for tyveriet, hvis bare de afleverer vores hund. Hvis de får kolde fødder, har de nu en udvej. Men hvis politiet selv skal opdrive dem, så er det bare ærgerligt, siger Rasmus Majko Søndergaard.  

Så nu har tyvene altså muligheden for at gøre det rigtige. Men Rasmus beder også Danmark om hjælp.

Hjælp med at finde Charlie

De to hundeejere har desperat brug for hjælp til at finde deres hund, og håber derfor, at danskerne vil holde øjne og ører åbne.

Artiklen fortsætter under billedet

 
 
Foto: Privatfoto

Charlie er en brun langhåret chihuahua på 8 uger. Og af særlige kendetegn har han en mørk plet på halen og en helt lyserød trædepude på den ene forpote. De resterende trædepuder er mørke i farven.

Siger den beskrivelse dig noget, så kan du kontakte:

  • Rasmus Majko Søndergaard på tlf.: 22833789 eller på hans facebookprofil
  • Liv Sørensen på hendes facebookprofil
  • Vestegnens Politi på tlf.: 114

Nu er der ikke andet for Charlies ejere at gøre end at vente på et godt tip, at tyvene benytter deres frit lejde eller at Vestegnens Politi får et spor i sagen.