Fartbøller ved vejarbejde: 100 blitzet på én dag

Rigtig mange bilister kører stadig for stærkt ved vejarbejdet på Vallensbækvej i Vallensbæk. Politiet fastholder kontrollen, indtil bilisterne sænker farten.

Politiet holder nøje øje med bilisterne ved vejarbejdet på Vallensbækvej i Vallensbæk. De flere gange været fremme med kameraet - og det er der grund til. Tirsdag blev hver ottende bilist på strækningen blitzet. Mens vejarbejdet er igang, må der kun køres 40 kilometer i timen.

Men det er billisterne ikke gode til at overholde. Vestegnens Politi oplyser, at 100 bilister blev blitzet, 25 fik et klip i kørekortet og 22 fik en betinget frakendelse af kortet. 

Ikke første gang 

Politiet har været på Vallenbækvej med deres kamera flere gange. I begyndelsen var det ellers meningen, at de kun skulle holder der en enkelt dag.

Men fordi så mange gik i "fotofælden", er perioden blevet forlænget af flere omgange.

Den højst målte hastighed ved vejarbejdet på Vallensbækvej var da vi talte med politiet i juli 87 kilometer i timen. Der understregede lederen af færdselspolitiet på den københavnske vestegn, at politiet ville blive ved med at være tilstede ved vejarbejdet ofr at holde øje med fartbøller. 

I 2014 blev bøden for at køre for stærkt ved vejarbejde fordoblet. Derudover får bilisterne en betinget frakendelse af kørekortet ved en hastighedsstigning på over 40 procent. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

Vallensbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere