TV 2 Lorry søger redaktør til alle platforme

TV 2 Lorry søger en ambitiøs nyhedsredaktør, der er velbevandret i det digitale univers. TV2 Lorry er i rivende udvikling. Vi har flyttet os fra at være et TV-hus til et mediehus indenfor de seneste få år. Vi har stort fokus på alt det, vi har sammen her i vores sendeområde. Vi producerer både nyheder, web doks og serier om stort og småt.

Om jobbet 
Vi arbejder dagligt i to redaktioner: 1. En Kvik-redaktion, der følger nyhedsstrømmen og udkommer på web, facebook, twitter og i de små TV-udsendelser. 2. En Spotlight-redaktion, der primært tager sig af TV 2 Lorrys solohistorier.

I jobbet som nyhedsredaktør kommer du primært til at have ansvar for Kvik-redaktionen. Her sætter du historier i gang til både TV, web og andre digitale medier. Dit hold er to desk-reportere, en fotograf og to udgående hold med både en reporter og en fotograf.

Vi arbejder efter princippet: Én historie – én reporter – flere platforme.

Om dig
Du kender de digitale platforme og kan navigere i deres muligheder og fælder. Vi forventer, at du med din veludviklede sans for 360-graders journalistik ved, om og hvordan en historie skal skæres til TV, web og sociale medier. Du skal have en sikker næse for nyheder, som giver en særlig værdi for brugerne i vores område. Og et blik for det, der hjælper os i kontakt med de yngre borgere i vores område.

Evnen til at samarbejde er en forudsætning. Du får dit hold til at blomstre og være kreativt og formår at prioritere mellem og udnytte alle de muligheder, vi har til rådighed. Til TV producerer dit hold primært voiceovers med syncer. Digitalt kan vi lave afstemninger, quizzer, billedgallerier, facebook live – ja, alt. Du træffer beslutningerne.

Du har overblik, og så har du et godt humør, så du kan sætte den gode stemning på redaktionen.

Om TV 2 Lorry
Vi sender i TV2s vinduer kl. 12.30, 17.12, 18.20, 19.30 og 22.27.

Vores web-side har 700.000 brugere om måneden. Og mere end 60.000 følger os på Facebook.

Vores journalistiske linje er delt i fire kernebegreber:

  • Ægte regionalt
  • Løsninger
  • Vi giver sendeområdet styrke
  • Vi tør

Hver onsdag inviterer vi brugerne indenfor til vores redaktionsmøde ved hjælp af facebook live.

Du får cirka 75 gode og hjælpsomme kollegaer og bliver dermed en del af et legesygt, dynamisk og forandringsparat hold med højt til loftet, kæmpe ambitioner og kort til handling.

Kontakt nyhedschef Ninna Kokholm, hvis du har spørgsmål på niko@tv2lorry.dk eller 20 70 30 73

Send din ansøgning til job@tv2lorry.dk senest den 24.5 kl. 12.

 

TV 2 Lorry er en af 8 regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt tv til danskerne.  TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere - ca. 2 millioner potentielle seere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg, og herfra dækker cirka 75 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet.