TV 2 Lorry søger sikker video-journalist til vikariat

Vil du være en del af et hus og en redaktion, som hele tiden tænker nyt, og som hele tiden udvikler serieformater, der fungerer på tværs af alle vores platforme?

Har du flair for at fortælle vigtige historier på kreative og overraskende måder? 

Har du lyst til at være en del af TV 2 Lorrys særlige serieredaktion? Så læs endelig videre, for vi mangler en ny kollega.

 

Jobbet:

TV 2 Lorry oprettede for snart et år siden en særlig serieredaktion. Her fortæller vi journalistiske historier, som kræver mere tid og som skal kunne leve længere på digitale platforme end normale nyhedshistorier. Serierne publiceres på tv2Lorry.dk, YouTube og vises i vores nyhedsudsendelser. Du kan finde vores serier her:  www.tv2lorry.dk/tv

Som journalist på serieredaktionen skal du være videojournalist. Du skal kunne tilrettelægge, filme og redigere selv. Du skal være kreativ i din fortælling, skrive artikler til dine serier og have blik for den gode regionale historie. Og så kræver jobbet, at du har kørekort.

Stillingen er et tidsbegrænset vikariat på syv måneder med start 1. januar.

 

TV 2 Lorrys platforme:

TV 2 Lorry er et mediehus i konstant udvikling. Vi arbejder hele tiden på at nå flest muligt af de to millioner borgere, som bor i hovedstadsområdet på vores forskellige platforme. Det gør vi, fordi der hos os, er så mange vigtige historier at formidle til alle aldersgrupper i hovedstadsområdet.

Hjemmesiden tv2lorry.dk optimeres løbende med succes, vi arbejder benhårdt på at ramme brugerne på Instagram, Facebook og YouTube og vi har nedlagt det traditionelle nyhedsstudie for at rykke vores TV-nyheder ud i virkeligheden, tæt på alle os der bor her.

Brugerne skal på alle TV 2 Lorrys platforme opleve unikt indhold med fokus på levende billeder. Derfor laver vi heller ikke citathistorier, men kun vores egne historier.

 

Vi tilbyder:

 • Muligheden for at prøve skæve ideer af inden for den regionale journalistisk
 • En ambitiøs arbejdsplads, hvor vi kun formidler egne historier og går efter at finde løsninger
 • En afvekslende hverdag, som du selv har stor indflydelse på at planlægge
 • En mulighed for at deltage i arbejdet med at sikre en fremtidig relevans af nyheder for den unge målgruppe
 • En god arbejdsplads med sjove og dygtige kolleger

 

Du er:

 • Som VJ fortrolig med at kunne tilrettelægge, optage og redigere selv. Dette er et ufravigeligt krav
 • God til at tænke skævt og kreativt
 • Klar på at fortælle gode journalistiske historier, gerne henvendt til de unge
 • Klar på at fortælle historier, der også skal kunne leve digitalt
 • Flittig, grundig, stabil og klar til at kæmpe for at få vigtige historier ud til brugerne
 • En rigtig god kollega

 

 

Yderligere information:

Adressen er Allégade 7-9, Frederiksberg.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte programchef Nanna Andreasen på naan@tv2lorry.dk, tlf: 4068 4727. Hvis du vil blive klogere på hverdagen på serie-redaktionen er du også velkommen til at kontakte journalist Morten Søndergaard på mors@tv2lorry.dk, tlf: 4061 8061

Send din ansøgning til job11@tv2lorry.dk senest søndag d. 17. november kl. 22.00.

 

Samtaler afholdes løbende og umiddelbart efter tidsfristen. Vi sletter, og behandler ikke ansøgninger, hvori CPR nr. står.

Her kan du se vores privatlivspolitik for jobansøgere: www.tv2lorry.dk/privatliv-job

 

TV 2 Lorry er et mediehus, der udkommer på TV, Web, YouTube, Facebook og Instagram.

TV 2 Lorry er en af 8 TV 2-stationer, som hver dag leverer regionale historier til de små to millioner mennesker, der bor i hovedstadsområdet. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg og har ca. 80 medarbejdere. TV 2 Lorry er primært finansieret af licensmidler og drives i henhold til gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet.