TV 2 Lorry søger 1 nyhedspraktikant i 12 måneder

Kan du lide at jagte gode, aktuelle historier? Og brænder du for at omsætte dem til levende billeder, ord og lyd? Så tilbyder vi en lærerig praktiktid på TV 2 Lorry, Hovedstadsområdes regionale mediehus. Vi servicerer næsten 2 millioner oplyste indbyggere i landets mest interessante område på tv, web og sociale medier i en kritisk konstruktiv og ligefrem public service-ånd.

At lave regionale nyheder til så mange mennesker forpligter og kræver hver eneste dag en målrettet, kompetent og entusiastisk indsats af alle i huset. Det gælder også vores journalistpraktikanter. Derfor tør vi godt love dig en intens læretid, hvor vi følger grundigt med i dit arbejde og understøtter din journalistiske udvikling på alle vores platforme. Du vil i din praktiktid komme til at arbejde med både TV og web.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige journalister og teknikere i et fredet mediehus med sjæl på Frederiksberg. Arbejdskulturen er præget af åbenhed, dedikation, hurtig tænkning og samarbejde. Tonen er rar og uformel, og vi kan godt lide hinanden.

Vi forventer, at du har en klar idé med at blive nyhedsjournalist og kan begrunde, hvorfor du vil lave regionale nyheder her hos os. Vi har brug for praktikanter, der er ambitiøse, handlekraftige, fyldt med egne idéer og gåpåmod. Det er en fordel for dig at have en stor baggrundsviden og meget gerne indsigt i vores sendeområde. Du får det bedst hos os, hvis du er fleksibel, let at omgås, god til at samarbejde og generelt i godt humør.

Vi vil også gerne vide noget om, hvad du er rundet af i dit liv før journalistikken, og går ud fra, at vi kan se eksempler på dine produktioner på din hjemmeside.

Kontakt endelig praktikantvejleder John Rahbek på jora@tv2lorry.dk  hvis du har behov for det. Eller forsøg på mobil 22 15 24 00. Eller Nyhedschef Ninna Kokholm på niko@tv2lorry.dk.
 

TV 2 Lorry sender nyheder på TV2 kl. 12.30, 17.12 og 18.14. De store udsendelser ligger kl. 19:30 og 22.27. Derudover udkommer vi på web, Instagram og facebook.

TV 2 Lorry er en af 8 regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt tv til danskerne.  TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere med op til 2 mill. potentielle seere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg  og herfra dækker de godt 60 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. Se mere information på www.tv2lorry.dk

 

Besøg os 

Messe på TV 2 mandag d. 29. april 2019 kl. 10:30-15

Her kan du på én og samme dag besøge de fleste stationer i TV 2-familien på Kvægtorvet i Odense. TV 2 Lorry er her naturligvis også, repræsenteret af praktikantvejleder John Rahbek og praktikant . Gratis busser og brunch. Husk et print til os af dit CV.

Invitation og program her:
www.facebook.com/tv2praktik

Sted: TV 2 Danmark, Rugårdsvej 25, 5100 Odense

Sådan tilmelder du dig:
Der kører busser fra Århus og København. 
Tilmelding sker ved at sende en mail med navn og CV til disse adresser senest 5. april: 
Hvis du vil køre med fra Musikhuset i Århus kl. 8.30, skal du sende en mail til:
praktikbus-aarhus@tv2.dk
Hvis du vil køre med fra DGI-Byen i København kl. 8.00, skal du sende en mail til:
praktikbus-kbh@tv2.dk
Hvis du vil tilmelde dig men selv stå for transporten, skal du sende en mail til:
praktik-ingen-transport@tv2.dk

 

Praktisk info om busser:
Aarhus: Afgang kl. 08.30 fra Musikhusets parkeringsplads, Thomas Jensens Alle 2, 8000 Aarhus C (50 personers bus). Ankomst Kvægtorvet kl. 10.30. 
København: Afgang kl. 08.00 fra DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V (50 personers bus). Ankomst Kvægtorvet kl. 10.30

Besøg TV 2 Lorry tirsdag d. 30. april kl. 9-13 
Kom og se vores smukke hus og mærk om stemningen er noget for dig.
Mød vores direktør og nyhedschef og få indblik i vores virkelighed som public servicemedie.
Og hør, hvad I får ud af at lægge jeres praktik på en regional nyhedsstation i landets hovedstad, og hvad vi synes, du skal tænke over i forhold til et godt match. Vi tager en tur rundt i huset. Det er de første to timer. Og byder også på et kort personligt møde, hvis du har lyst til det. 

Tilmelding: Senest fredag den 26. april til Dorte Bendix: dobe@tv2lorry.dk 
Sted: TV 2 Lorry, Allégade 7-9, 2000 Frederiksberg

Praktikantdagene på TV 2 Lorry
Her på Lorry tager vi praktikantdagene meeeget seriøst. 

Vi deler din praktiktid op i 3 måneders moduler. Først handler det om, at I skal komme op i gear. Blive dygtige til håndværket. Blive et godt hold. Blive så fortrolige og trygge ved alt og alle, at I tør folde jer fuldt ud.

Derfor sørger vi for fylde jeres personlige værktøjskasse systematisk op med de vigtigste redskaber, som gør jeres hverdag her på stationen meget lettere. Vi kobler med det samme den nye viden på jeres egne produktioner og reflekterer sammen over, hvordan I bedst kan udvikle jer og bygge videre på netop jeres talenter og færdigheder. Når I mestrer det grundlæggende, udvider vi horisonten. Tager på studieture ud af huset og lærer af dygtige folk i andre mediehuse eller organisationer af relevans. Alt sammen for at ruste jer til journalistlivet på den anden side af praktikken. Nye og erfarne praktikanter sammen, for sammenholdet og hjælpsomheden er også en stor del af at være praktikant på TV 2 Lorry. Vi glæder os til at have dig med også.

John Rahbek
Praktikantvejleder på TV 2 Lorry