TV 2 Lorry søger nyhedsjæger

Er du dygtig til at finde dine egne historier? Vil du gerne være med til at grave dagsordner frem, der forandrer og forbedrer Lorryland? Og er du VJ?

Så kunne det være dig, der er den nye reporter på det hold, der producerer nyhedspakker til vores TV-udsendelser og til vores hjemmeside TV2Lorry.dk.

 

Jobbet:
TV 2 Lorry søger en nyhedsjæger, der vil blive en del af et dynamisk nyhedshold, der sætter dagsordner og holder fast i alle de vigtige problemstillinger, der er her i vores sendeområde.

Du skal have næse for selv at finde vigtige regionale historier. Du er en dygtig researcher, der kan finde den stærke case og søge aktindsigt. Og grave de gode historier frem.

Din redaktion har til opgave at finde egen-historier til alle platforme. 

Vores ambitioner er skyhøje. Vi bider os fast i en historie, til den er løst.

Redaktionen leverer dagligt (undtagen torsdag) mellem tre til otte minutters velproduceret, vigtigt fjernsyn til vores TV-flader. Du sørger selv for, at nyheden udkommer digitalt. Alle på holdet filmer selv. Der er en fotograf på holdet for at understøtte det kreative arbejde.

Du arbejder fleksibelt og er klar til at rykke, når historien er der. Du styrer selv din tid i samarbejde med redaktionens redaktør, Claus Bergmann.

 

TV 2 Lorrys platforme:
Vi og hele vores branche er midt i en spændende forvandling. Siden 3. december 2019 har vi produceret vores nyheder på en anderledes måde, hvor vi laver alt ude i virkeligheden, og vi har den grundtanke, at det er den journalist, der har researchet historien, der også fortæller den fra A-Z. Dog således, at dagens live-vært kan komme med et oplæg, hvis det skønnes nødvendigt. Eller hvis din historie fungerer bedst delt i flere elementer. 

De nyhedspakker, du og din redaktion producerer, er grundpillen i vores 19.30-udsendelse.

Vi arbejder med vores egne nyhedskriterier: Vigtig, håb, nuancer, personlig og ærlig. Vi har en løsningsorienteret tilgang til alle emner.  

 

Vi tilbyder:

 • Et mediehus der ved, at vi skal genopfinde os selv igen og igen. Vi udkommer på web, YouTube, Instagram, Facebook, TV 2 og på vores egen kanal
 • En ambitiøs redaktion: Vi vil være bedst til regionale nyheder, og vi har fokus på løsninger og vigtige historier, man kan bruge til noget i sin egen hverdag
 • En sjov og afvekslende hverdag
 • En arbejdsplads med et godt miljø og mange sjove og dygtige kolleger

 

Du:

 • Graver opsigtsvækkende historier frem
 • Elsker at være dagsordensættende og blive citeret i alle andre medier
 • Du bider dig fast og følger op på dine egne historier
 • Du arbejder gerne på flere historier samtidigt og er fuldt fortrolig med aktindsigt
 • Du kan fortælle historier med levende billeder og grafik, så de står frem i mængden
 • Kan samarbejde og arbejde selvstændigt
 • Er grundig og ansvarsfuld
 • Bruger og forstår de sociale medier

 

Yderligere information:
Dit arbejdssted bliver Allégade 7-9, Frederiksberg, men vi opfordrer alle til også at tage hjemmearbejdsdage i Covid-19s skygge.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktør for journalistiske satsninger Claus Bergmann, clbe@tv2lorry.dk, tlf. 61 78 24 80 eller nyhedschef Ninna Kokholm, niko@tv2lorry.dk, tlf. 20 70 30 73 

Send din ansøgning til Job11@tv2lorry.dk senest søndag den 20.9 klokken 23.59. 
Vi forventer, du kan begynde 1.11 eller så hurtigt som muligt. Vi holder samtaler i uge 39.

Vi sletter og behandler ikke ansøgninger, hvori der står CPR-nr.
 

Privatlivspolitik:
Her kan du se vores privatlivspolitik for jobansøgere: https://www.tv2lorry.dk/privatliv-job

 

TV 2 Lorry er et mediehus i konstant udvikling. Vi arbejder hele tiden på at nå flest mulige af de 2 mio. mennesker i hovedstadsområdet med historier målrettet TV, tv2lorry.dk, Facebook, Instagram, YouTube og Twitter.

TV 2 Lorry er en af 8 regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt TV til danskerne.  TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere med op til 2 mio. potentielle seere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg og herfra dækker de godt 90 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er primært finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med kulturministeriet. 

Se mere information på www.tv2lorry.dk