TV 2 LORRY SØGER 1 NYHEDSPRAKTIKANT I 18 MÅNEDER

Kan du lide at jagte gode, aktuelle historier? Og brænder du for at omsætte dem til levende billeder, ord og lyd?

Så tilbyder vi en lærerig praktiktid på TV 2 Lorry, Hovedstadsområdes regionale mediehus. Vi servicerer næsten 2 millioner oplyste indbyggere i landets mest interessante område på tv, web og sociale medier i en kritisk konstruktiv og ligefrem public service-ånd.

At lave regionale nyheder til så mange mennesker forpligter og kræver hver eneste dag en målrettet, kompetent og entusiastisk indsats af alle i huset. Det gælder også vores journalistpraktikanter. Derfor tør vi godt love dig en intens læretid, hvor vi følger grundigt med i dit arbejde og understøtter din journalistiske udvikling på alle vores platforme. Du vil i din praktiktid komme til at arbejde med både TV, web og sociale medier.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige journalister og teknikere i et fredet mediehus med sjæl på Frederiksberg. Arbejdskulturen er præget af åbenhed, dedikation, hurtig tænkning og samarbejde. Tonen er rar og uformel, og vi kan godt lide hinanden.

Vi forventer, at du har en klar idé med at blive nyhedsjournalist og kan begrunde, hvorfor du vil lave regionale nyheder her hos os. Vi har brug for praktikanter, der er ambitiøse, handlekraftige, fyldt med egne idéer og gåpåmod. Det er en fordel for dig at have en stor baggrundsviden og meget gerne indsigt i vores sendeområde. Du får det bedst hos os, hvis du er fleksibel, let at omgås, god til at samarbejde og generelt i godt humør.

Vi vil også gerne vide noget om, hvad du er rundet af i dit liv før journalistikken, og går ud fra, at vi kan se eksempler på dine produktioner på din hjemmeside.

Kontakt endelig praktikantvejleder Mette Serup på mese@tv2lorry.dk hvis du har behov for det. Eller forsøg på mobil 41 51 55 64. 

Se uddannelsesplanen her. 

 

04:53 Luk video