TV 2 Lorry søger to studentermedhjælpere

Vil du være med til at dække kommunalvalget på TV 2 Lorry? Vi leder efter to studentermedhjælpere, der vil kaste deres ildhu og journalistiske evner ind i at forberede valgdebatter op til dette års kommunalvalg.

I efteråret kører TV 2 Lorry rundt til alle vores sendeområdes kommuner, 34 i alt, og laver live-debatter. Til det arbejde skaber vi to redaktioner bestående af en redaktør, en vært og dig. I skal finde de vigtigste emner for borgerne i de kommuner, som I har ansvaret for. I skal finde borgere med noget på hjerte OG de bedste politikere, der stiller op med deres meningers mod.

Du skal have journalistisk næse, flair for research og være struktureret. Og du skal kunne begynde 15. september. Sidste arbejdsdag er 22. november.

Du skal regne med at være her på fuld tid i perioden 26. oktober til 22. november, men i ugerne op til vi går i egentlig produktion, kan det godt være færre timer – dog helst hver dag.

En studentermedhjælper på TV 2 Lorry får 110 kroner i timen.

Send din ansøgning til job@tv2lorry.dk, så vi har den senest fredag 11. august kl. 12.00. Hvis du har spørgsmål, så skriv til Ninna Kokholm på niko@tv2lorry.dk.

 

TV 2 Lorry sender nyheder på TV2 kl. 12.30, 17.12 og 18.20, 19:30 og 22.27. Derudover udkommer vi på web og facebook.

TV 2 Lorry er en af 8 regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt tv til danskerne.  TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere, - ca. 2 millioner potentielle seere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg, og herfra dækker de godt 70 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. Se mere information på www.tv2lorry.dk