Skarp journalist til TV 2 Lorrys YouTube-kanal

Har du styr på, hvilke historier, der er relevante og vigtige for nyhedsbrugere i alderen 16 – 25 år, og kan du formidle, så der bliver lyttet?

Vi er i fuld gang med at udvikle vores YouTube-kanal med regional journalistik målrettet de 16-25-årige. Vi har brug for en journalist, der kan være med til at formidle viden, se på nye tendenser, søge løsninger og dykke ned i de emner, der er vigtige for målgruppen. Du skal være i stand til at arbejde med både skrøbelige og vanskelige kilder. Og du skal ikke være bange for at gå efter kontroversielle afsløringer eller at søge adgang til ellers lukkede grupper.

Ambitionen er altid at gøre modtageren klogere på baggrunden for, hvordan verden hænger sammen. 

Vi arbejder med både reportager og explainere og har udviklet vores egne nyhedskriterier. Vi tror på, at målgruppen vil oplyses og vi ved, at der er masser af historier, der venter på at blive fortalt i hovedstadsområdet.
 

Vi tilbyder:

 • En plads på SoMe-redaktionen, hvor du kan blive en af tre ambitiøse YouTube- journalister. 4 andre kollegaer arbejder med Instagram og Facebook. Redaktionen arbejder godt, effektivt og med stor begejstring for at få journalistiske historier ud på sociale medier.
 • Muligheden for selv at finde historier, researche, upline, præsentere og formidle dine egne videoer
 • Du skal selv arbejde for, at dine historier kommer bredt ud, skrive korte artikler og fængende opslagstekster
 • Opbakning fra et stærkt team med både fotograf, grafiker og redaktør
 • Live en del af et mediehus med højt til loftet og godt socialt samvær.
   

Du:

 • Skal være en idérig journalist og stærk til research, uplining og til at finde den gode historie, som det er vigtigt bliver fortalt
 • Skal turde bruge din personlighed, sætte dig selv i spil og fungere godt på skærmen
 • Skal være god til at fordybe dig, holde af at formidle kompliceret indhold på en tilgængelig måde og være klar på at kaste dig ud i vilde projekter.
 • Du skal arbejde effektivt, have store ambitioner for vores videoer og kærlighed til YouTube, og det platformen kan
 • Du skal have lyst til at nørde thumbnails og brugerdata
 • Det er en fordel, hvis du har VJ-erfaring og har arbejdet med YouTube før
 • Du skal være bredt orienteret om, hvad der rører sig på YouTube og andre streamingtjenester. Herunder nyhedsformater og tendenser inden for undersøgelser, explainers og andre formater
 • Du skal være en god kollega
 • Du skal have kørekort
   

Yderligere information:
Dit arbejdssted bliver Allégade 7-9, Frederiksberg, men vi opfordrer alle til også at tage hjemmearbejdsdage i Covid-19s skygge.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte SoMe-redaktør Frederik Vording, frvo@tv2lorry.dk, tlf. 28 10 45 06 eller programchef Nanna Andreasen, naan@tv2lorry.dk, tlf. 40 68 47 27.

Send din ansøgning til job14@tv2lorry.dk senest 20.9. Samtaler afholdes umiddelbart efter tidsfristen. Vi forventer at du kan begynde senest den 1.11.2020.

Vi sletter og behandler ikke ansøgninger, hvori der står CPR-nr. 
 

Privatlivspolitik:
Du kan se vores privatlivspolitik her https://www.tv2lorry.dk/privatliv-job 
 

TV 2 Lorry:
TV 2 Lorry er et mediehus i konstant udvikling. Vi arbejder hele tiden på at nå flest mulige af de 2 mio. mennesker i hovedstadsområdet med historier målrettet TV, tv2lorry.dk, Facebook, Instagram, YouTube og Twitter.

TV 2 Lorry er en af 8 regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt TV til danskerne.  TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere med op til 2 mio. potentielle seere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg og herfra dækker de godt 90 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er primært finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med kulturministeriet. 

Se mere information på www.tv2lorry.dk