TV 2 Lorry søger ny programchef

Vil du være en del af ledelsen i et mediehus, der er nysgerrig på alle de muligheder, de nye forbrugsmønstre giver os? Er du journalisten, der elsker at fortælle gode historier gennem serier og længere formater – og er du god til det? Har du indsigt i sociale medier og i hvor og hvordan, vi kommer i kontakt med brugerne? Har du redaktør- eller ledelseserfaring?

TV 2 Lorry søger en programchef, der vil stå i spidsen for produktion af vigtigt og ægte regionalt indhold til web, YouTube, vores egen kanal, samt til vinduerne på TV 2.

Vi har et højt journalistisk ambitionsniveau. Og vi vil fortælle flere historier om at alt det, vi har sammen i vores region. Vi vil fortælle alle de gode historier, der foregår i vores sendeområde. Vi vil ikke kun afdække problemer. Vi vil også tilbyde forslag til handlinger og løsninger på de problemer, vi afdækker.

Vi bor i den mest spændende region i Danmark og er finansieret af vores brugere. Derfor vil vi give de to millioner borgere i vores område så meget som muligt igen, og vi SKAL være vigtige for dem, der bor her.

Du vil stå i spidsen for et hold på ca. 10 dygtige fortællere. Alt indhold skal produceres til både de digitale platforme og TV. De serier, vi producerer, skal også kunne versioneres og bruges i TV 2 vinduerne.

Du skal:

 • Være chef for en gruppe med ca. 10 dygtige fortællere.
 • Udvikle og styrke dine fortællere, så de bliver endnu dygtigere.
 • Coache på udvikling af originale ideer, fængende indhold, og journalistik af høj kvalitet.
 • Have høje ambitioner omkring udvikling af form og udtryk.
 • Sørge for at alt det, der udkommer, fungerer godt på tværs af vores platforme.
 • Være en tydelig og nærværende personalechef for gruppens medarbejdere.
 • Være med til at udvikle og implementere strategier på tværs i huset.
 • Være ansvarlig for SOME-redaktøren og SOME-holdet og skal udvikle strategier for brugen af vores sociale medier på tværs af hele huset.

 

Du har:

 • Stærke kompetencer som journalist og redaktør
 • Indsigt i den digitale fortælleformer
 • Erfaring med det lange format
 • En ihærdig og vindende personlighed med gode sociale kompetencer.
 • Et stærkt netværk og god næse for, hvor folk vil bruge hvilket indhold.
   

Vi er en arbejdsplads med store ambitioner på den regionale journalistiks vegne. Vi laver indhold til alle aldersgrupper, men differentierer vores produktioner efter kanaler og platforme – og det skal du hjælpe os med at blive helt skarpe på.

Vi er en arbejdsplads med meget lyst til forandring og højt til loftet. Vi tror på, at udvikling af mennesker og produkter ikke har nogen grænser, når blot vi alle sammen gør os umage og har tillid til, at alle omkring os gør det samme.

Du vil komme til at referere til direktøren men have tæt samarbejde med den øvrige ledelse, som dagligt arbejder tæt sammen.

Ansøgningsfrist er 10. august 2018 klokken 12.00

Her kan du se vores privatlivspolitik for jobansøgere: https://www.tv2lorry.dk/privatliv-job

TV 2 Lorry er et licensfinansieret regionalt mediehus. Vi udkommer med nyheder og aktualitetsindhold på alle platforme. Vi er cirka 75 ansatte og ligger midt i det skønne Frederiksberg.

Vi tror på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og at vi skal have lyst til at udfordre os selv.

Som ledere er vores grundholdning, at vi ved at fremhæve det gode får mere af det.

 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt direktør Morten Kjær Petersen på mkpe@tv2lorry.dk.

Send din ansøgning til Job10@tv2lorry.dk (undlad dit CPR nummer)

Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og lukker annoncen ned, når vi har fundet den rette.