Payroll Manager til TV 2 Lorry

Har du solid erfaring og interesse inden for løn? Kunne du tænke dig at få ansvaret for at sikre korrekt lønudbetaling til TV 2 Lorrys 100 medarbejdere? Så er det dig, vi leder efter.

Vi søger en fagligt dygtig og kompetent kollega til vores sekretariat, som varetager økonomi, administration og vagtplanlægning.

Stillingen er nyoprettet,  og du vil få mulighed for at tilrettelægge processer og forretningsgange, og selv være med til at præge dine arbejdsopgaver.
 

Arbejdsopgaver

  • Sikre korrekt lønudbetaling for ca. 100 funktionærer og timelønnede, herunder bogføring og afstemning af løndata
  • HR administrative opgaver
  • Indberetning til e-indkomst, Danmarks statistik, pensionsselskaber
  • Behandling af refusioner for barsel, sygdom, elever etc.
  • Besvarelse af diverse henvendelser fra ledere og medarbejdere i lønrelaterede spørgsmål, samt rådgivning i forhold til overenskomster, ferie, fravær, orlov mv.
  • Balanceafstemninger
  • Anlægskartotek og afskrivning
     

Personlige og faglige kompetencer

Du har 5-10 års erfaring fra lignende stilling og gerne en relevant regnskabsmæssig/økonomisk uddannelse, hvilket dog ikke er et krav – det vigtigste er din erfaring og solide kompetencer på lønområdet.

Som er person er du systematisk, struktureret og detaljeorienteret. Du er vant til at arbejde selvstændigt, og tager ansvar og ejerskab for dine opgaver. TV 2 Lorry er omfattet af flere overenskomster, herunder DJ, HK og 3F, så det er fordel, hvis du har erfaring med overenskomster.

Vi bruger økonomi- og lønsystemet Navision/Lessor løn, og det vil være en fordel, hvis du kender til dette.

 

Vi tilbyder

Et job i attraktive rammer med mulighed for at præge din egen udvikling. Et job i et hus med stor faglighed og masser af kolleger at sparre med i dagligdagen. Vi arbejder hårdt og griner meget.

Løn efter kvalifikationer med pensionsordning, frokostordning, sundhedsordning samt øvrige personalegoder.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvis du har et ønske om nedsat tid, ville dette kunne imødekommes.

 

Om TV2 Lorry

TV 2 Lorry er en af 8 TV 2-stationer, som hver dag leverer regionale historier til de 2 millioner mennesker, der bor i hovedstadsområdet. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg og har ca. 100 medarbejdere. TV 2 Lorry er primært finansieret af licensmidler og drives i henhold til gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet.

TV 2 Lorry er et mediehus, der udkommer på TV, Web, YouTube, Facebook og Instagram.

 

 

Yderligere information:

Adressen er Allégade 7-9, Frederiksberg.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte økonomichef Morten Axholm, moax@tv2lorry.dk eller mobil: 22 46 77 40.  Send din ansøgning til job12@tv2lorry.dk senest torsdag d. 20. januar kl. 22.00.

Samtaler afholdes løbende og umiddelbart efter tidsfristen. Vi sletter, og behandler ikke ansøgninger, hvori CPR nr. står.

Her kan du se vores privatlivspolitik for jobansøgere: www.tv2lorry.dk/privatliv-job