Om TV 2 Lorry

TV 2 Lorry er et regionalt mediehus. Og her kan du komme i praktik som enten digitalt journalist eller som video journalist. Vi servicerer næsten 2 millioner indbyggere i landets mest interessante område - på tv, web og sociale medier - i en kritisk, konstruktiv og ligefrem public service-ånd.

TV 2 Lorrys bygninger på Allégade 7-9 på Frederiksberg

At lave regionale nyheder til så mange mennesker forpligter og kræver hver eneste dag en målrettet, kompetent og entusiastisk indsats af alle i huset. Det gælder også vores journalistpraktikanter. Derfor tør vi godt love dig en intens læretid i et hus, hvor tonen er rar og uformel.

 

Vi har brug for praktikanter, der er ambitiøse, handlekraftige, fyldt med egne idéer og gåpåmod. Det er en fordel for dig at have en stor baggrundsviden og meget gerne indsigt i vores sendeområde. Du får det bedst hos os, hvis du er fleksibel, let at omgås, god til at samarbejde og generelt i godt humør.

Vi vil også gerne vide noget om, hvad du er rundet af i dit liv før journalistikken, og går ud fra, at vi kan se eksempler på dine produktioner på din hjemmeside.

Vigtigt: Du skal have kørekort.

 

På praktikmessen d. 22. april kan du komme i kontakt med os ved at ringe til Dorte Bendix på 26 39 29 01

Så får du en aftale til et facetime møde med Nyhedschef Ninna Kokholm

 

 

Praktikantdagene på TV 2 Lorry

Her på Lorry tager vi praktikantdagene meeeget seriøst.

Vi deler jeres praktiktid op i moduler. Først handler det om, at I skal komme op i gear. Blive dygtige til håndværket. Blive så fortrolige og trygge ved alt og alle, at I tør folde jer fuldt ud.

Derfor sørger vi for at fylde jeres personlige værktøjskasse systematisk op med de vigtigste redskaber, som gør jeres hverdag her på stationen meget lettere. Vi kobler med det samme den nye viden på jeres egne produktioner og reflekterer sammen over, hvordan I bedst kan udvikle jer og bygge videre på netop jeres talenter og færdigheder.

Når I mestrer det grundlæggende, udvider vi horisonten. Tager på studieture ud af huset og lærer af dygtige folk i andre mediehuse eller organisationer af relevans. Alt sammen for at ruste jer til journalistlivet på den anden side af praktikken. Nye og erfarne praktikanter sammen, for sammenholdet og hjælpsomheden er også en stor del af at være praktikant på TV 2 Lorry.

Vi glæder os til at have dig med også.

Sådan er hverdagen på TV 2 Lorry

12:07 Luk video

 

Om huset Lorry

07:11 Luk video

Hop på en virtuel rundvisning

 

Fakta om TV 2 Lorry:

TV 2 Lorry sender nyheder på TV 2 kl. 17.12 og 18.14. De store udsendelser ligger kl. 19:30 og 22.00. Derudover udkommer vi på web, Instagram, YouTube og Facebook.

TV 2 Lorry er en af 8 regionale TV2-stationer, som hver dag leverer regionalt TV til danskerne.  TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere med op til 2 mio. potentielle seere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg og herfra dækker de godt 80 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. Se mere information på www.tv2lorry.dk