TV 2 Lorry søger FTP-elev

TV 2 Lorry søger en FTP-elev, der brænder for at fortælle historier og har lyst til at være en del af Danmarks modigste mediehus. Vi er et hus i rivende udvikling, og vi søger en FTP-elev, der vil være med til at udvikle nyhedsformidling på tværs af platforme, har lyst til at tage chancer og, som udover teknisk forståelse og indblik også har lyst til at udfordre journalistikken.

Profil

  • Du har noget erfaring inden for TV-, video- eller filmproduktion
  • Du er iderig, kreativ og modig
  • Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver og du synes, at nye teknologiske udfordringer er spændende
  • Du interesserer dig for det samfund og den region, vi sender i
  • Du har gerne erfaring inden for Adobe-pakken
  • Du har lyst til selv af fortælle historier
  • Du er over 18 år og har et kørekort

Vi elsker at lege, og derfor er det vigtigt, at du er et legebarn og ikke er bange for at tage vilde chancer, når du prøver dine ideer af, og du tør udfordre de gængse konventioner om, hvordan en nyhed skal fortælles.

Vi arbejder altid imod en deadline, så du skal kunne håndtere et vist arbejdspres i nogle situationer.

Vi forventer, du også har lyst til at fortælle historier på egen hånd, både som fotograf, klipper og fortæller.

 

Vi tilbyder

  • Et mediehus, hvor vi sætter en ære i at være på forkant med teknologier og metoder og, hvor vi ikke er bange for at teste muligheder på alle platforme.
  • En faglig ambitiøs arbejdsplads, som sætter godt samarbejde og arbejdsklima højt; det betyder, at alle kæmper sammen for at lave de bedste produkter og ikke går af vejen for at gå ud sammen, når arbejdsdagen er ovre.
  • Samarbejde med grafikere, fotografer, redaktører og producere på tværs af platforme.

 

Ansøgning

Vi glæder os til at se din ansøgning. Send den og evt. portfolio til job10@tv2lorry.dk senest 21. december, vi tager samtaler løbende efterhånden, som vi modtager ansøgningerne. Undlad at skrive dit CPR-nummer, men gerne fødselsdato.

Tiltrædelse 1. februar eller hurtigst muligt derefter.
 

Arbejdssted
Allégade 7-9, 2000 Frederiksberg
 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt:
Produktionschef Anders From på anfr@tv2lorry.dk eller 2635 8808.
 

Privatlivspolitik:
Her kan du se vores privatlivspolitik for jobansøgere: https://www.tv2lorry.dk/privatliv-job
 

TV 2 Lorry sender nyheder på TV2 kl. 12.30, 17.12 og 18.20. De store udsendelser ligger kl. 19:30 og 22.27. Derudover udkommer vi på web, facebook, instagram og youtube.

TV 2 Lorry er en af 8 regionale mediehuse, som hver dag leverer regionalt indhold til danskerne.  TV 2 Lorry er den region med flest indbyggere, - ca. 2 millioner potentielle seere og brugere. Stationen har til huse i fredede bygninger på Allégade på Frederiksberg og herfra dækker de godt 75 medarbejdere aktuelle begivenheder i sendeområdet. TV 2 Lorry er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. Se mere information på www.tv2lorry.dk