Trods skade i Istanbul: Wozniacki klar til kamp i København

Caroline Wozniackis showkamp mod Venus Williams bliver spillet som planlagt, selvom danskeren trak sig med en skade fredag eftermiddag.

I 2015 mødte Caroline Wozniacki og Serena Williams hinanden i en Champions Battle i Boxen i Herning. Foto: Claus Fisker - Scanpix

I samarbejde med tv2.dk

Arrangører, tilskuere, seere og Caroline Wozniacki selv kan ånde lettet op.

Den danske tennisstjerne bliver klar til at spille den planlagte showkamp mod Venus Williams mandag aften, selvom hun fredag trak sig fra kvartfinalen i Istanbul med en skade i maveregionen. 

Læs også Pas på cyklisterne: I morgen indtages prestigefyldt Ironman-rute

Det slår Mads Frederiksen fra f-reklame, der står bag kampen i PARKEN, fast:

- Hun skal lige hvile en dag eller to og så have behandlinger, og så er hun helt klar til at spille på mandag. Det er positivt, siger han til TV 2 SPORT og tilføjer.

- Hun er klar, og hun glæder sig meget. Hun er i godt humør – jeg har lige været sammen med hende, så det ser helt fint ud.

Næsten udsolgt

Kampen i PARKEN er døbt ’Champions Battle 2018’. Det er et opgør mellem finalisterne fra sæsonfinalen 2017, som Wozniacki vandt med 6-4, 6-4.

Opgøret i København er de to spilleres første møde siden sæsonfinalen, og det er blevet lidt af et tilløbsstykke, fortæller Mads Frederiksen:

- Vi har næsten solgt alle billetterne, lidt over 12.000. Vi har et 300-400 billetter tilbage. 

Læs også Albertslundbokser i topform: Sætter karrieren på spil i gigantbrag

Wozniacki og Venus Williams har spillet otte kampe mod hinanden i WTA-sammenhæng, hvoraf amerikaneren har vundet syv gange.

'Champions Battle 2018' vises desuden direkte på TV 2 SPORT mandag fra klokken 19.55.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik