Tivoli vil åbne 11. maj - hvis de må

Det er under forudsætning af at forbuddet mod forsamlinger på over 10 ikke forlænges efter 10. maj, og det vides endnu ikke, hvordan åbningen sker.

01:41

Her kan du se, hvordan et menneskeforladt Tivoli har set ud under coronanedlukningen. Video: Tivoli/Christoffer Anias Sandager

I samarbejde med tv2.dk

Tivoli i København åbner 11. maj.

- Vi åbner 11. maj under den forudsætning, at det forsamlingsforbud mod forsamlinger på over 10 personer, som gælder til 10. maj, ikke bliver forlænget eller reguleret på en måde, der forhindrer os i at åbne, siger Lars Liebst, administrerende direktør i Tivoli til TV 2.

Læs også Børn skal passes i Tivoli på grund af pladsmangel i institutioner

Tirsdag kom det frem, at forbuddet mod forsamlinger på over 500 forlænges til 1. september - men regeringen har ikke hidtil utrykt planer om at forlænge eller regulere forbuddet mod forsamlinger på over 10 efter 10. maj.

- Og så åbner vi 11. maj, og det glæder vi os til, siger Lars Liebst.

Mangler svar

Han siger, at forholdene endnu ikke er så afklarede, at han kan sige, under hvilke former Tivoli åbner igen. Det er for eksempel endnu ikke klart, om restauranter kan åbne igen efter 10. maj, og i givet fald hvordan det skal ske.

- Vi mangler nogle svar. De vigtigste reguleringer har vi lavet. Fredagsrocken er flyttet, og andre begivenheder, der har været planlagt, er også flyttet til efter 31. august, siger Lars Liebst.

Læs også Færgekroen i Tivoli jævnet med jordenTilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?