Politiet foretager nye dyk i ubådsag: Mobiltelefoner mangler

Dykkere fra forsvaret hjælper fortsat Københavns Politi i efterforskningen af ubådssagen.

Københavns Politi planlægger nye søgninger med dykkere i Øresund i forbindelse med sagen mod Peter Madsen, der er sigtet for at dræbe den svenske journalist Kim Wall i sin ubåd den 10. august.

Det fortæller drabschef og leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Jens Møller, til TV 2.

- Vi har ikke opgivet at finde Kim Walls arme og eventuelt andre ting, og vi vil fortsætte med at dykke i denne uge, når vejret er til det, siger Jens Møller.

Flere fund på havbunden

Præcis hvornår og hvorfra dykningerne skal foregå, ønsker han ikke at uddybe - men Jens Møller bekræfter, at politiet ud over at finde de sidste dele af Kim Wall også håber, at dykkerne kan lokalisere hendes og Peter Madsens mobiltelefoner.

11 dage efter det formodede drab fandt en tilfældig forbipasserende den 21. august Kim Walls overkrop ved sydspidsen af Amager - og efter talrige dyk og assistance fra svenske hunde, der er trænet i at søge efter døde mennesker i vandet, fandt dykkere fra forsvaret 6. oktober flere poser på havbunden. Poser, der indeholdt Kim Walls tøj, en kniv samt hendes hoved og ben.

Nyt retsmøde

Peter Madsen er ud over drabet på Kim Wall også sigtet for usømmelig omgang med lig. Begge sigtelser har han nægtet sig skyldig i og fastholdt, at Kim Wall døde som følge af en ulykke. Hun fik lugen i hovedet, har han forklaret.

Tirsdag den 31. oktober udløber Peter Madsens varetægtsfængsling. Det betyder, at han har ret til at blive fremstillet for en dommer, der skal vurdere, om han kan varetægtsfængsles i yderligere fire uger - eller at han formelt kan acceptere fortsat fængsling uden et retsmøde.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Ishøj

playIshøj indtager atter kedelig førsteplads – men kommunen ved nu, hvordan familier smittes

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

brand pizzeria amager

Brand i pizzeria på Amager - beboere i opgang evakueret

drabet i skoven

Vigtige sms-beskeder i drabssag forsvandt i politiets varetægt

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere