Opdateret: Forsvundet cyklist er fundet i Køge

Bosse Hickermann er fundet i god behold i Køge.

En familie har omkring klokken 19.00 mandag set den 14-årige dreng i Køge. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

I samarbejde med tv2.dk

Opdateret: 

Så er Bosse Hickermann dukket op i god behold i Køge. Det skriver Sydsjællands Politi på Twitter.

...

Politiet leder lige nu efter 14-årige Bosse Hickermann fra Østrig, der er blevet væk fra sine lærere under en cykeltur i Danmark.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- De har ikke set ham siden et Y-kryds ved Tappernøje, hvor han kørte den anden vej end resten af gruppen, siger vagtchef Ehm Christensen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Det er cirka fem timer siden, tilføjer vagtchefen.

En familie har dog omkring klokken 19.00 mandag aften set den 14-årige dreng i Køge. Bosse Hickermann kan også være på vej til København. 

Læs også Kvinde røget ud fra bygning

Har formentlig slået lejr i en have

Drengen har ikke nogen mobiltelefon på sig, og derfor valgte politiet at sende flere patruljevogne ud på vejene mellem Præstø og Køge i håbet om at finde ham.

- Vi er forundret over, hvor han kan være. Han har formentlig banket på en dør og slået lejr i en have, men vi vil gerne vide, hvor han er, siger Ehm Christensen. 

Læs også Uopmærksom bilist smadrede Kenneths liv: Hør hans budskab

Kan klare sig selv

TV 2 har tirsdag morgen været i kontakt med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi for at høre om den seneste udvikling i sagen om den forsvundne 14-årige dreng, Bosse Hickermann.

Vagtchefen siger om situationen:

- Vi har talt med Bosse Hickermanns lærere, og de forventer at mødes med drengen i Køge tirsdag. Lærerne er ikke bekymrede for, at han ikke kan klare sig selv, siger vagtchefen.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. 

Læs også Jan blev ramt af lynet: Nu møder han sin redningsmand

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik